Loading ...    

Bestellen Januvia Zonder ReceptKopen Januvia OnlineBestellen Januvia Online Zonder ReceptenJanuvia ( generieke naam: sitagliptine) is een orale anti-diabetische geneesmiddel van de dipeptidylpeptidase-4 ( DPP-4)-remmer klasse.

Januvia wordt gebruikt om de bloedsuikerspiegel bij patiënten met type 2 diabetes mellitus te verlagen. Type 2 diabetes wordt ook wel niet-insuline-afhankelijke diabetes mellitus of NIDDM genoemd.

Januvia werkt op de volgende manieren:

Het helpt om de hoeveelheid insuline na een maaltijd beter

Het vermindert de hoeveelheid suiker die door het lichaam

Januvia werkt wanneer de bloedsuiker hoog is, vooral na een maaltijd. Dit is wanneer het lichaam nodig heeft de grootste hoeveelheid van hulp bij het verlagen van de bloedsuikerspiegel. Januvia verlaagt ook de bloedsuikerspiegel tussen de maaltijden.

Januvia is op zichzelf waarschijnlijk geen te lage bloedsuikerspiegel ( hypoglykemie) veroorzaken, want het werkt niet als uw bloedglucose laag is.


Januvia Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van Januvia verstrekt door uw arts. Neem Januvia precies zoals voorgeschreven.

De aanbevolen dosis is een tablet van 100 mg eenmaal daags via de mond, met of zonder voedsel.

Als u nierproblemen heeft, kan uw arts een lagere dosis voorschrijven.

Uw arts kan Januvia samen met bepaalde andere geneesmiddelen die de bloedglucose verlagen.

Blijf Januvia gebruiken voor zolang als uw arts het voorschrijft zodat u kunt blijven om te helpen de controle van uw bloedsuikerspiegel.

Dieet en lichaamsbeweging kunnen uw lichaam helpen de bloedglucose beter. Het is belangrijk om te verblijven op uw arts voorgeschreven dieet, lichaamsbeweging en gewichtsverlies programma bij gebruik van Januvia.

Neem Januvia alleen wanneer voorgeschreven door uw arts.

In studies, Januvia werkte goed in en werd goed verdragen door oudere volwassenen. Er is geen dosisaanpassing nodig op basis van leeftijd.


Januvia Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Januvia, indien:

je hebt of hebt gehad type 1 diabetes, diabetische ketoacidose ( verhoogde ketonen in het bloed of de urine), nierproblemen, of een vroegere of huidige medische problemen;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Januvia Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: sitagliptinefosfaat

Kopen Januvia Online

. .

Januvia.html'">