Loading ...    

Bestellen Ketocip ( Nizoral) Zonder ReceptKopen Ketocip OnlineBestellen Ketocip Online Zonder ReceptenKetocip ( generieke naam: ketoconazol; merknamen behoren: Fung) is een antifungale medicatie.

Ketocip tabletten worden gebruikt voor de behandeling:

Schimmelinfecties van de huid, haar en slijmvliezen die niet kunnen worden behandeld door toepassing van een geneesmiddel direct aan het besmette gebied

Persistent schimmelinfecties van de vagina

Schimmelinfecties van de mond, keel en maag, darmen of andere inwendige organen

Ketocip wordt ook gebruikt om schimmelinfecties die niet hebben gereageerd op griseofulvine, een andere antifungale medicatie te behandelen.

Schimmels zijn organismen die normaal op de huid en in vochtige gebieden van het lichaam. Wanneer de huid verwond of chronisch bevochtigd of normale bacteriën flora van het lichaam worden gewijzigd als gevolg van langdurige antibiotische behandeling, kan schimmel prolifereren ontsteking van de huid of vochtige lichaamsdelen veroorzaken. Schimmel organismen kunnen infecteren de longen en andere lichaamsweefsels vooral bij patiënten met een verzwakt immuunsysteem.

Ketocip werkt door het doden van de schimmel of gist die de infectie veroorzaken.


Ketocip ( Nizoral) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Ketocip precies zoals voorgeschreven.

De gebruikelijke dosering voor volwassenen is 1 tablet per dag. Soms kan uw arts deze dosis verhogen tot 2 tabletten per dag.

De duur van de behandeling kan variëren van 5 dagen tot 12 maanden.

Ketocip tabletten moeten worden ingenomen bij de maaltijd of met voedsel. Dit zal ervoor zorgen dat zij volledig worden geabsorbeerd door het lichaam. Ketocip werkt het beste als het is genomen op hetzelfde tijdstip iedere dag.

Gebruik geen geneesmiddelen die het maagzuur neutraliseren binnen 2 uur na inname van Ketocip nemen. Dit komt omdat voldoende maagzuur moet ervoor zorgen dat Ketocip tablet goed geabsorbeerd door het lichaam. Als u geneesmiddelen gebruikt die de productie van maagzuur te onderdrukken nemen, moet u uw Ketocip nemen met een zure drank, zoals een cola drinken.

Het opruimen van uw infectie volledig, neem Ketocip voor het volledige verloop van de behandeling. Ga hiermee door, zelfs als u zich beter in een paar dagen voelen.

Als u vergeet om Ketocip te nemen, neem de dosis die u zodra u het zich herinnert gemist, en dan verder met de behandeling zoals u gewend bent. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de dosis die u gemist en neem de volgende dosis op het normale tijdstip. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor degene die je gemist.

Houd Ketocip tabletten bij kamertemperatuur, weg van warmte en vocht.


Ketocip ( Nizoral) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Ketocip, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een leverprobleem heeft of herstellen van hepatitis;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Ketocip ( Nizoral) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: ketoconazol.

Kopen Ketocip Online

. .

Ketocip ( Nizoral.html'">