Loading ...    

Bestellen Lamisil Zonder ReceptKopen Lamisil OnlineBestellen Lamisil Online Zonder ReceptenLamisil ( generieke naam: terbinafine; merknamen zijn: Tebina / Terbisil / Zabel) biedt effectieve behandeling voor lichte tot ernstige nagel schimmel infectie ( met inbegrip van jock itch, voetschimmel en ringworm): hoge genezingspercentages met lage terugval, een gevestigde veiligheid record en handige eenmaal-per-dag toediening.

Lamisil is een van de meest voorgeschreven behandeling voor nagel schimmel infectie wereldwijd. Sinds 1996 hebben professionals in de gezondheidszorg voorgeschreven Lamisil om meer dan 17 miljoen mensen in de VS

Lamisil tabletten zijn een door de FDA goedgekeurde pil.

Lamisil werkt door het stoppen van de groei van schimmels. In tegenstelling tot de oppervlaktebehandelingen die u hebt geprobeerd, Lamisil werkt via de bloedbaan naar de infectie waar het leeft, diep onder de nagel te richten. Wanneer u Lamisil, het actieve ingrediënt, terbinafine nemen, reist naar het besmette gebied onder de teennagel of vingernagel. Omdat terbinafine accumuleert en blijft in het gebied van de spijker die groeit, kan het blijven werken voor maanden, zelfs nadat voordelig is voltooid, zodat de nagel natuurlijk genezen gedurende een tijdsperiode.


Lamisil Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Lamisil precies zoals voorgeschreven.

Lamisil wordt geleverd als een tablet te nemen via de mond.

Neem een ​​tablet per dag gedurende 3 maanden met of zonder voedsel en uw nagels kunnen kijken en weer beter te voelen ( of zoals voorgeschreven / aanbevolen door uw arts).

Het duurt meestal een volle 12 weken van de behandeling met Lamisil tabletten om nagel schimmel infectie te behandelen in teennagels. Behandeling voor nagel schimmel infectie in vingernagels duurt slechts 6 weken. U kunt beginnen met het zien duidelijker, gezondere nagels in slechts 3 maanden. Resultaten kunnen variëren. Beëindig het volledige verloop van de behandeling als uw arts heeft voorgeschreven, dus Lamisil tabletten kunnen blijven vechten de infectie. Het kost tijd voor een gezonde nagel te groeien binnen

Houd uw tabletten bij kamertemperatuur, weg van warmte en vocht.


Lamisil Voorzorgsmaatregelen


Lamisil heeft een gevestigde veiligheid.

Neem contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt als:

u problemen met uw lever of nieren heeft;

u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.


Lamisil Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: terbinafine.

Kopen Lamisil Online

. .

Lamisil.html'">