Loading ...    

Bestellen Lamivudine ( Combivir) Zonder ReceptKopen Lamivudine OnlineBestellen Lamivudine Online Zonder ReceptenLamivudine ( generieke naam: lamivudine, zidovudine, merknamen omvatten: Duovir) wordt gebruikt, alleen of met andere geneesmiddelen vertragen de progressie van humaan immunodeficiëntievirus ( HIV). Het vertraagt ​​de productie van het virus en op deze manier stopt voortdurende schade aan het immuunsysteem van het lichaam, die infecties bestrijdt.

Lamivudine bevat zowel lamivudine en zidovudine, die behoren tot een groep van geneesmiddelen die antiretrovirale middelen. Beide geneesmiddelen zijn nucleoside analogen die samenwerken om de groei van HIV remmen door het blokkeren van een enzym dat nodig is door het virus te reproduceren.

Lamivudine is niet verslavend.


Lamivudine ( Combivir) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Lamivudine precies zoals voorgeschreven.

De aanbevolen dosis is een Lamivudine tablet oraal twee keer per dag, met of zonder voedsel.

Blijf Lamivudine gebruiken, zelfs als u zich goed voelt. Mis geen enkele dosis. Lamivudine op hetzelfde tijdstip iedere dag zal je helpen herinneren aan te geven.

Als u een dosis van Lamivudine missen met meer dan 4 uur, wachten en neem dan de volgende dosis op de normale tijd. Echter, als u een dosis van minder dan 4 uur, neem dan onmiddellijk uw gemiste dosis. Neem uw volgende dosis op de normale tijd. Niet meer of minder dan uw voorgeschreven dosis Lamivudine op een bepaald moment te nemen.

Lamivudine tabletten kunnen worden bewaard bij kamertemperatuur en geen koeling vereisen.


Lamivudine ( Combivir) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Lamivudine, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor lamivudine, zidovudine, of andere medicijnen zijn;

u Epivir, Epivir HBV, Retrovir of Trizivir, zoals ze lamivudine en zidovudine bevatten ook;

u nierproblemen heeft;

u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.


Lamivudine ( Combivir) Ingrediënten


Actieve ingrediënten: lamivudine, zidovudine.

Kopen Lamivudine Online

. .

Lamivudine ( Combivir.html'">