Loading ...    

Bestellen Latisse ( Careprost ( Generic Latisse)) Zonder ReceptKopen Latisse OnlineBestellen Latisse Online Zonder ReceptenLatisse is een bimatoprost oogdruppels gebruikt om wimpers langer, dikker en donkerder te maken.

Careprost is een generieke versie van het populaire merk Latisse. Het wordt dagelijks toegepast op de de bovenste wimperlijn. De resultaten worden meestal gezien na twee maanden van gebruik.

De resultaten omvatten:

toegenomen wimper lengte

toegenomen dikte en volheid

toegenomen wimper duisternis

Careprost bevat bimatoprost oogdruppels 0,03%.


Latisse ( Careprost ( Generic Latisse)) Aanbevelingen


De oplossing dient te worden aangebracht op de huid van het bovenste ooglid marge aan de basis van de wimpers met applicators.

U kunt ook gebruik maken van een dunne eyeliner kwast, die kan worden gevonden in een make-up store. Giet een druppel van de oplossing in de dop. Neem dan een borstel, doopt het in de oplossing en veeg het langs de basis van je wimpers op een oog. Dan dompel de borstel weer en doen dezelfde routine op het andere oog. Breng de oplossing elke nacht.

U kunt wegwerpkwasten gebruiken of gewoon schoon uw borstel met mild afwasmiddel en laat het drogen.


Latisse ( Careprost ( Generic Latisse)) Voorzorgsmaatregelen


Als u gebruik maakt of heeft gebruikt, geneesmiddelen op recept voor een oogdruk problemen, alleen Careprost ( Latisse) onder strenge arts zorg.

Alleen toepassen bij de basis van de bovenste wimpers.

Niet aanbrengen op het onderste ooglid.

De haargroei kan voorkomen in andere delen van de huid die Careprost ( Latisse) oplossing vaak raakt.

De meest voorkomende bijwerkingen na gebruik van Careprost ( Latisse) oplossing zijn jeukende ogen en / of roodheid van het oog. Als gestaakt, zal wimpers geleidelijk terugkeren naar hun vroegere uiterlijk.


Latisse ( Careprost ( Generic Latisse)) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: bimatoprost.

Kopen Latisse Online

. .

Latisse ( Careprost ( Generic Latisse).html'">