Loading ...    

Bestellen Leflunomide ( Arava) Zonder ReceptKopen Leflunomide OnlineBestellen Leflunomide Online Zonder ReceptenLeflunomide ( generieke naam: leflunomide; merknamen zijn: Lefra / Gespleten) is een antireumatische drug ( DMARD).

Leflunomide wordt gebruikt voor het verminderen van tekenen en symptomen van reumatoïde artritis en actieve artritis psoriatica waaronder gezamenlijke gevoeligheid, zwelling, pijn en ochtendstijfheid. Het helpt ook gewrichtsschade en verbetert het lichamelijk functioneren.

Leflunomide is het enige orale DMARD aangegeven het lichamelijk functioneren verbetert.

In tegenstelling tot veel symptoom relievers die alleen helpen de pijn en zwelling te verlichten, Leflunomide daadwerkelijk helpt vertragen de progressie van gewrichtsschade veroorzaakt door reumatoïde artritis.

Leflunomide werkt door selectief interfereren met het vermogen van de witte bloedcellen die lymfocyten de ziekte reactie die uiteindelijk leidt tot pijn, ontsteking en gewrichtsschade produceren.


Leflunomide ( Arava) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Leflunomide precies zoals voorgeschreven.

De standaard dosering voor dit geneesmiddel is een tablet 100 mg per dag gedurende de eerste 3 dagen, en daarna een 10 mg of 20 mg tablet per dag. De dosering is afhankelijk van uw aandoening en of u andere geneesmiddelen gebruikt.

Leflunomide kan worden ingenomen met of zonder voedsel. Slik de tabletten in hun geheel met een vol glas water.

Doorgaan met het innemen van uw geneesmiddel zolang als uw arts of apotheker anders. Het kan 4 weken of langer duren om elke verbetering tijdens het gebruik van Leflunomide. Niet stoppen met Leflunomide, of verlaag de dosering, zonder controle met uw arts.

U mag niet zwanger worden terwijl u Leflunomide en gedurende een bepaalde periode na het stoppen met Leflunomide.

Als u vergeet een dosis in te nemen, neem deze dan in zodra u het zich herinnert, en ga dan terug naar het nemen van het zoals u gewend bent. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis dan over. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor de dosis die je gemist.

Bewaar dit medicijn bij kamertemperatuur, weg van warmte en vocht.


Leflunomide ( Arava) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Leflunomide, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u lever-, nier-of bloed problemen, of je hebt chronische infecties;

u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden, of als u borstvoeding geeft.


Leflunomide ( Arava) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: leflunomide.

Kopen Leflunomide Online

. .

Leflunomide ( Arava.html'">