Loading ...    

Bestellen Letrozole ( Femara) Zonder ReceptKopen Letrozole OnlineBestellen Letrozole Online Zonder ReceptenLetrozole ( generieke naam: letrozol; merknamen zijn: Letrofil / Trozet / Femar) behoort tot een groep geneesmiddelen die aromataseremmers. Ze worden ook wel "anti-oestrogenen" omdat zij handelen door het verminderen van de productie van oestrogeen in je lichaam.

Letrozole wordt gebruikt voor de behandeling van borstkanker bij vrouwen die na de menopauze - dat wil zeggen, de vrouwen die niet langer perioden, hetzij natuurlijk vanwege hun leeftijd of na een operatie of chemotherapie.

Letrozole is goedgekeurd voor de adjuvante ( na de operatie) behandeling van postmenopauzale vrouwen met hormoon-receptor-positieve vroeg stadium van borstkanker. De voordelen van Letrozole in klinische studies zijn gebaseerd op 24 maanden van de behandeling.

Letrozole is ook goedgekeurd voor de voortgezette adjuvante behandeling van een vroeg stadium van borstkanker bij postmenopauzale vrouwen die binnen drie maanden na de voltooiing van vijf jaar tamoxifen therapie. De voordelen van Letrozole in klinisch onderzoek zijn gebaseerd op 24 maanden behandeling.

Bovendien is Letrozole goedgekeurd voor de behandeling van postmenopauzale vrouwen met hormoon receptor-positieve of hormoonreceptor-onbekende borstkanker die is uitgezaaid naar een ander deel van het lichaam ( metastase).


Letrozole ( Femara) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Letrozole precies zoals voorgeschreven.

De gebruikelijke dosis is een Letrozole tablet per dag.

Slik de tablet in met een glas water of een andere vloeistof.

Uw arts zal uw vooruitgang te controleren om ervoor te zorgen dat het geneesmiddel werkt en zal beslissen hoe lang de behandeling moet worden voortgezet.


Letrozole ( Femara) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Letrozole, indien:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u nog steeds periodes;

u een ernstige nier-of leverziekte;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Letrozole ( Femara) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: letrozol.

Kopen Letrozole Online

. .

Letrozole ( Femara.html'">