Loading ...    

Bestellen Levetiracetam ( Keppra) Zonder ReceptKopen Levetiracetam OnlineBestellen Levetiracetam Online Zonder ReceptenLevetiracetam ( generieke naam: Levetiracetam) is een anticonvulsivum gebruikt bij de behandeling van epilepsie.

Levetiracetam is geïndiceerd bij patiënten met epilepsie als add-on therapie bij de behandeling van primaire gegeneraliseerde tonisch-clonische aanvallen bij volwassenen en kinderen van 6 jaar en ouder met idiopathische gegeneraliseerde epilepsie, myoclonische aanvallen bij patiënten van 12 jaar en ouder met juveniele myoclonische epilepsie , en partiële aanvallen bij patiënten van 4 jaar en ouder.

Levetiracetam werkt door het verminderen van abnormale opwinding in de hersenen.

Levetiracetam is niet verslavend. Levetiracetam is over het algemeen goed verdragen.

Levetiracetam werd getoond heilzaam, zelfs voor patiënten die herhaalde aanvallen ervaren na het proberen van veel verschillende behandelingen ( dit wordt aangeduid als refractaire epilepsie) te zijn.

Levetiracetam heeft geen bekende klinisch significante interacties met andere geneesmiddelen; het is veilig gebleken in combinatie met andere geneesmiddelen tegen epilepsie en alledaagse geneesmiddelen zoals de pil of warfarine.

Levetiracetam is niet vastgelegd in de lever afgebroken, in tegenstelling tot veel andere geneesmiddelen tegen epilepsie.

Deze medicatie kan worden voorgeschreven voor andere doeleinden; Vraag uw arts of apotheker om meer informatie.


Levetiracetam ( Keppra) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Kepra precies zoals voorgeschreven.

De meeste mensen nemen Levetiracetam twee keer per dag, een keer 's ochtends en een keer' s nachts.

Levetiracetam kan worden ingenomen met of zonder voedsel, maar het moet worden genomen op hetzelfde tijdstip iedere dag. De tabletten moeten worden ingeslikt geheel; zeker niet te pletten of kauwen tabletten.

Blijf Levetiracetam, zelfs als u zich goed voelt. Mis geen enkele dosis. Stop niet met Levetiracetam zonder te praten met uw arts. Uw arts zal uw dosering waarschijnlijk geleidelijk afnemen.

Als u een dosis van Levetiracetam missen, doe je geen dubbele dosis goed te maken voor de gemiste dosis. Als het maar een paar uur geleden is dat uw gemiste dosis, neem Levetiracetam zodra u eraan denkt en ga dan terug naar uw normale schema. Als het bijna tijd is voor de volgende dosis, slaat u de gemiste dosis over en hervat uw normale schema.

Wees voorzichtig bij het drinken van alcohol tijdens het gebruik van Levetiracetam.

Houd uw tabletten bij kamertemperatuur weg van licht, warmte en vocht.


Levetiracetam ( Keppra) Voorzorgsmaatregelen


Voordat u begint met Levetiracetam te nemen, raadpleeg dan uw arts of apotheker als:

u allergisch bent voor Levetiracetam of andere geneesmiddelen;

u nier-of leverproblemen heeft;

u erfelijke problemen van fructose-intolerantie hebben;

u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden, of als u borstvoeding geeft.


Levetiracetam ( Keppra) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: levetiracetam.

Kopen Levetiracetam Online

. .

Levetiracetam ( Keppra.html'">