Loading ...    

Bestellen Lipanthyl ( Tricor) Zonder ReceptKopen Lipanthyl OnlineBestellen Lipanthyl Online Zonder ReceptenLipanthyl ( generieke naam: fenofibraat / fenofibrinezuur; merknamen zijn: Lipicard / Lofibra / Lipanthyl / Fenocor-67) is een klasse van geneesmiddelen genaamd fibraten die effectiever in te richten triglyceriden ( vetten in het bloed) zijn.

Fibraten helpen lagere triglyceride niveaus door het verminderen van de hoeveelheid VLDL ( de-triglyceride dragende deeltje dat circuleert in het bloed), die versnelt de verwijdering van triglyceriden.

Lipanthyl tabletten worden gebruikt om niveaus van lipiden of vetten ( zoals cholesterol en triglyceriden) in het bloed, en helpen het niveau van HDL ( goede cholesterol) in het bloed.

Lipanthyl, in aanvulling op de juiste voeding, wordt gebruikt om volwassenen met een hoog cholesterolgehalte te behandelen, met of zonder verhoogde triglyceriden ( Fredrickson types IIa en IIb). Lipanthyl reduceert een verhoogd LDL-C ( slechte cholesterol), totaal cholesterol, triglyceriden en apolipoproteïne B, en verhoogt HDL-C ( goede cholesterol). Lipanthyl naast juiste voeding, ook van volwassenen met hoge triglyceriden ( Fredrickson type IV en V).


Lipanthyl ( Tricor) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Lipanthyl precies zoals voorgeschreven.

Neem Lipanthyl tabletten via de mond. Slik de tabletten met een glas water. U kunt Lipanthyl nemen met of zonder voedsel.

Neem uw doses op regelmatige tijdstippen. Neem uw geneesmiddel niet vaker dan voorgeschreven.

Neem contact op met uw kinderarts of beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg met betrekking tot het gebruik van dit geneesmiddel bij kinderen. Speciale zorg kan nodig zijn.

Als u vergeet een van uw doses nemen op het geplande tijdstip, ga je gang en neem deze dan zodra u eraan denkt. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis. Neem geen dubbele dosis.

Slaan Lipanthyl op kamertemperatuur, weg van overtollige warmte en vocht.


Lipanthyl ( Tricor) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Lipanthyl, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een ernstige nier-, lever of van de galblaas;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Lipanthyl ( Tricor) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: fenofibraat.

Kopen Lipanthyl Online

. .

Lipanthyl ( Tricor.html'">