Loading ...    

Bestellen Losec ( Prilosec) Zonder ReceptKopen Losec OnlineBestellen Losec Online Zonder ReceptenLosec ( generieke naam: omeprazol; merknamen zijn: Omez / Protoloc) is een protonpompremmer die de hoeveelheid zuur in de maag vermindert.

Losec wordt gebruikt om maagzweren, gastro-oesofageale refluxziekte ( GERD of brandend maagzuur), en andere voorwaarden met betrekking tot overmatig maagzuur productie ( bijv. Zollinger-Ellison syndroom, multipele endocriene adenomen en systemische mastocytose) te behandelen.

Deze medicatie kan worden gebruikt in combinatie met antibiotica bepaalde vormen van zweren veroorzaakt door bacteriële infectie ( H. pylori) te behandelen.

Losec wordt ook gebruikt voor het voorkomen / behandelen van schade aan de maag en bovenste gedeelte van de darm veroorzaakt door niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen.

Losec direct afgesloten veel actieve pompen tijd dat zuur maken, maar biedt voldoende zuur digestie met een pil per dag, en kan brandend maagzuur bij de bron tot 24 uur met een pil per dag.


Losec ( Prilosec) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label of de verpakking etiket zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Losec precies zoals voorgeschreven.

Losec capsules moeten worden genomen voor het eten. Slik de vertraagde afgifte Losec capsules, de gewone capsules, en de nonprescription tabletten vertraagde afgifte geheel; niet splitsen, open, kauw of plet ze. Gebruik de nonprescription tabletten vertraagde afgifte in voedsel niet verpletteren en niet de gewone capsules niet open en meng de inhoud met voedsel.

Uw arts kan voorschrijven Losec voor 10-14 dagen om H. pylori te elimineren of voor 4-8 weken of langer om andere aandoeningen te behandelen. Blijf Losec, zelfs als u zich goed voelt. Stop niet met het recept Losec zonder te praten met uw arts.

Als u een dosis van Losec vergeten, neem dan de gemiste dosis zodra u eraan denkt. Echter, als het bijna tijd is voor de volgende dosis, sla de gemiste dosis en uw normale doseringsschema. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor een gemist.

Sla deze medicament bij kamertemperatuur en uit de buurt van licht, overtollige warmte en vocht.


Losec ( Prilosec) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Losec, indien:

u allergisch bent voor Losec of andere geneesmiddelen;

u heeft of ooit heeft gehad leverziekte;

u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.


Losec ( Prilosec) Ingrediënten


Actief bestanddeel: omeprazol.

Kopen Losec Online

. .

Losec ( Prilosec.html'">