Loading ...    

Bestellen Lotensin Zonder ReceptKopen Lotensin OnlineBestellen Lotensin Online Zonder ReceptenLotensin ( generieke naam: benazepril; merknamen behoren: Benace) behoort tot een klasse van geneesmiddelen genaamd angiotensine-converting enzyme ( ACE)-remmers.

Lotesin is geïndiceerd voor de behandeling van hoge bloeddruk ( hypertensie). Het kan alleen of in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt.

Lotensin regelt hoge bloeddruk door de bloedvaten te ontspannen, zodat het bloed stroomt soepeler.

Verlaging van hoge bloeddruk helpt voorkomen dat beroertes, hartaanvallen en nierproblemen.

Lotensin wordt geleverd onder de merknaam Benace als gele tabletten in doordrukstrips. Het product wordt geproduceerd door Novartis.


Lotensin Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Lotensin precies zoals voorgeschreven.

Neem Lotensin tabletten via de mond. Slik de tabletten met een glas water. Lotensin is meestal een of twee keer per dag ingenomen met of zonder voedsel.

Neem uw doses op regelmatige tijdstippen. Neem uw geneesmiddel niet vaker dan voorgeschreven. Stop niet met Lotensin behalve op advies van uw voorschrijvende arts. Gebruik deze medicatie regelmatig om op die manier het meest profiteren van het te krijgen.

Neem contact op met uw kinderarts of beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg met betrekking tot het gebruik van dit geneesmiddel bij kinderen. Speciale zorg kan nodig zijn.

Heeft kaliumsupplementen of zoutvervangers die kalium bevatten zonder eerst uw arts of apotheker praten niet nemen.

Als u een dosis van Lotensin missen, neem dan de gemiste dosis zodra u eraan denkt. Echter, als het bijna tijd is voor de volgende dosis, sla de gemiste dosis en uw normale doseringsschema. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor een gemist.

Slaan Lotensin op kamertemperatuur, weg van overtollige warmte en vocht.


Lotensin Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Lotensin, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een nierziekte heeft;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Lotensin Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: benazepril.

Kopen Lotensin Online

. .

Lotensin.html'">