Loading ...    

Bestellen Lotrisone Zonder ReceptKopen Lotrisone OnlineBestellen Lotrisone Online Zonder ReceptenLotrisone ( generieke naam: betamethason / clotrimazole; merknamen zijn: Lotril / Cazol-B) behoort tot een groep geneesmiddelen die bekend zijn als antifungale middelen.

Lotrisone wordt gebruikt op de huid schimmelinfecties van de voeten, lies en lichaam te behandelen. Lotrisone worden gebruikt bij schimmelinfecties die ontstoken en symptomen van roodheid en / of jeuk.

Lotrisone bevat twee verbindingen - een synthetisch corticosteroïd ( betamethasondipropionaat) en een synthetisch antifungale agent ( clotrimazol) - dat verschillende aspecten van schimmelinfectie richten. Clotrimazol richt de oorzaak van de infectie door het remmen van de groei van schimmels op de huid, terwijl betamethason vermindert schimmelinfectie symptomen zoals jeuk, zwelling en roodheid.


Lotrisone Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Gebruik Lotrisone precies zoals aangegeven.

Masseer zachtjes voldoende Lotrisone room in de getroffen en de omliggende delen van de huid twee keer per dag, in de ochtend en avond. Behandeling van 2 weken op de lies of op het lichaam en gedurende 4 weken op de voeten wordt aanbevolen.


Lotrisone Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Lotrisone, als u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Lotrisone Ingrediënten


Actieve ingrediënten: clotrimazol en betamethasondipropionaat.

Kopen Lotrisone Online

. .

Lotrisone.html'">