Loading ...    

Bestellen Lozol Zonder ReceptKopen Lozol OnlineBestellen Lozol Online Zonder ReceptenLozol ( generieke naam: Indapamide; merknaam: Natrilix) is een diureticum ( water pil).

Lozol is geïndiceerd voor de behandeling van hoge bloeddruk. Lozol vermindert ook de zwelling ( oedeem) en vochtretentie veroorzaakt door congestief hartfalen.

Lozol werkt door de nier van reabsorbing ( behoud in het lichaam) zout en water dat bestemd is in de urine te worden geëlimineerd. Dit resulteert in een verhoogde urineproductie ( diurese).

Lozol vermindert ook het zout in de gladde spier van de wanden van de bloedvaten. Het zout uiteindelijk wordt uitgescheiden in de urine. Het verlies van zout uit de spier zorgt ervoor dat de spieren te ontspannen, en de versoepeling van de schepen leidt tot verlaagde bloeddruk.


Lozol Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Lozol precies zoals voorgeschreven.

Neem Lozol via de mond met of zonder voedsel. Lozol wordt gewoonlijk eenmaal per dag in de ochtend.

Lozol kan de hoeveelheid urine verhogen of ertoe leiden dat u urineren vaker wanneer u voor het eerst beginnen met het. Om dit te houden van uw slaap verstoren, probeer om uw dosis in te nemen vóór 06:00.

Als u een dosis van Lozol missen en u neemt 1 dosis per dag, neem dan de gemiste dosis als je nog dezelfde dag. Sla de gemiste dosis als je niet meer weet tot de volgende dag. Neem niet 2 doses in een keer.

Slaan Lozol op kamertemperatuur, weg van overtollige warmte en vocht.


Lozol Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Lozol, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een nier-of leverziekte; of hypokaliëmie ( lage kaliumspiegels in het bloed);

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Lozol Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: indapamide.

Kopen Lozol Online

. .

Lozol.html'">