Loading ...    

Bestellen Lucen ( Nexium) Zonder ReceptKopen Lucen OnlineBestellen Lucen Online Zonder ReceptenLucen ( generieke naam: esomeprazol; merknamen zijn: Esomiz / Sompraz / Zoleri / Lucen / Esopral / Axagon / Nexiam) is een type geneesmiddel bekend als een zuur pomp remmer ( ook bekend als een proton pomp remmer, of PPI), die is gebruikt voor de behandeling van bepaalde aandoeningen veroorzaakt door te veel zuur in de maag wordt geproduceerd.

Sinds de goedkeuring in 2001, is Lucen al meer dan 147 miljoen keer voorgeschreven.

Lucen wordt voorgeschreven om de symptomen van zure reflux ziekte ( GERD), die typisch zijn aanhoudende maagzuur op 2 of meer dagen per week te behandelen, ondanks behandeling en verandering van dieet. Door het verminderen van zuur in de maag, Lucen vermindert de hoeveelheid zuur back in de slokdarm en het veroorzaken reflux symptomen. Maar je hebt nog genoeg zuur om te zorgen voor de spijsvertering.

Lucen is ook geïndiceerd voor de kortdurende behandeling en onderhoudsbehandeling ( 4-8 weken) van erosieve oesofagitis. Deze schade kan worden veroorzaakt rekenen van maagzuur dunner de wand van de slokdarm. Met Lucen, de meeste erosies genezen in 4 tot 8 weken.

Lucen wordt ook gebruikt om de kans op een maagzweer bij mensen die die niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen ( NSAIDs) verminderen.

Het wordt ook gebruikt in combinatie met andere geneesmiddelen voor de behandeling en preventie van de terugkeer van maagzweren veroorzaakt door een bepaald type bacterie ( H. pylori).

Lucen wordt ook gebruikt voor langdurige behandeling van aandoeningen ( zoals Zollinger-Ellison syndroom) waarbij de maag maakt te veel zuur.

In klinische onderzoeken, werden tot 94% van de patiënten genezen met Lucen.


Lucen ( Nexium) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Lucen precies zoals voorgeschreven.

Neem Lucen rond dezelfde tijd ( s) elke dag.

Lucen wordt meestal een keer per dag ten minste 1 uur vóór een maaltijd. Wanneer Lucen wordt gebruikt om een ​​aantal omstandigheden waarin de maag maakt te veel zuur te behandelen, is het twee keer per dag ingenomen.

Slik de capsules in hun geheel; niet splitsen, kauwen, of plet ze. Als u de capsule niet kunnen slikken, zet 1 eetlepel koel, zacht appelmoes in een lege kom. Open een Lucen capsule en zorgvuldig strooi de pellets op de appelmoes. Meng de pellets met de appelmoes, en meteen slikken de hele eetlepel van de appelmoes en pellet mengsel. Laat de korrels niet kauwen in de appelmoes. Niet opslaan van de pellets en appelmoes voor later gebruik.

De korrels en de inhoud van de capsules kan zowel worden gegeven via een sonde.

Het kan enkele weken of langer duren voor u om het volledige voordeel van Lucen voelen. Blijf Lucen te nemen, zelfs als u zich goed voelt. Stop niet met het nemen van Lucen zonder te praten met uw arts.

Als u bent vergeten Lucen te nemen, neem dan de gemiste dosis zodra u eraan denkt. Echter, als het bijna tijd is voor de volgende dosis, sla de gemiste dosis en uw normale doseringsschema. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor een gemist.

Sla deze medicament bij kamertemperatuur en weg van overtollige warmte en vocht.


Lucen ( Nexium) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Lucen, indien:

heb je een allergie voor Lucen of andere geneesmiddelen;

u een geneesmiddel genaamd atazanavir te nemen;

u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.


Lucen ( Nexium) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: esomeprazol magnesium.

Kopen Lucen Online

. .

Lucen ( Nexium.html'">