Loading ...    

Bestellen Minoxidil ( Rogaine) Zonder ReceptKopen Minoxidil OnlineBestellen Minoxidil Online Zonder ReceptenMinoxidil ( generieke naam: minoxidil; merknamen zijn: Regaine / Morr) is een vaatverwijdend medicijn bekend om zijn vermogen om te vertragen of te stoppen haaruitval en het bevorderen van haargroei bij zowel mannen als vrouwen.

Minoxidil wordt gebruikt als een behandeling op lange termijn voor de gemeenschappelijke kaalheid.

Minoxidil is de eerste en enige door de FDA goedgekeurde plaatselijke behandeling die klinisch is bewezen dat het haar teruggroeien. Minoxidil helpt ook om de progressie van erfelijke haaruitval keren.

Minoxidil is de # 1-dermatoloog aanbevolen merk voor haargroei.

In erfelijke haaruitval, een combinatie van erfelijkheid, hormonen en leeftijd veroorzaakt een progressieve krimpen of miniaturisatie van bepaalde hoofdhuid follikels. Dit veroorzaakt een verkorting van groeicyclus van het haar. Na verloop van tijd, aangezien de actieve groeifase korter, de rustfase wordt langer. Uiteindelijk kan er geen groei zijn. Onderzoekers geloven dat Minoxidil werkt voor een deel door het gedeeltelijk vergroten van de haarfollikels en het omkeren van de miniaturisatie proces. Door vergroten geminiaturiseerde follikels, wordt de groeifase van het haar cyclus verlengd, waardoor de haren langer en dikker kijken worden. En met meer follikels in de groeifase tegelijkertijd is het mogelijk om een ​​betere dekking van de hoofdhuid te bekijken.

Minoxidil is verkrijgbaar in 60 ml flesjes met ofwel 2% of 5% minoxidil actueel oplossing.


Minoxidil ( Rogaine) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Gebruik Minoxidil precies zoals aangegeven.

Minoxidil mag alleen worden toegepast wanneer het haar en de hoofdhuid volledig droog zijn.

Breng een dosis ( 1 ml) van Minoxidil om de haaruitval gebied van de scalp tweemaal daags, bij voorkeur ochtend en avond. Masseer de oplossing licht in je hoofdhuid, en was uw handen goed na afloop. Deze dosering moet ongeacht de grootte van de kale plek wordt gebruikt.

Respons op de behandeling met Minoxidil kan sterk variëren, en sommige patiënten kunnen sneller resultaten dan anderen te zien.

Mannen kunnen de resultaten al vanaf 2 maanden te zien, maar de meeste mannen en vrouwen te zien resultaten in 4 maanden. Uw resultaten en het succes kan afhangen van juiste toepassing en dosering.

Voortgezet gebruik van Minoxidil is nodig om haargroei te behouden.

Je kunt je gewone haarverzorging routine volgen bij gebruik van Minoxidil. Echter, je moet Minoxidil eerst van toepassing en wachten tot het droog is voordat je styling producten.

Als u vergeet om Minoxidil of twee keer gebruiken, gewoon opnieuw beginnen met je tweemaal daags aanbrengen en terugkeren naar uw gebruikelijke schema. Gelden niet meer dan 1 ml van Minoxidil en gebruik het niet meer dan tweemaal per dag te maken voor de gemiste dosis dan over.

Bewaar de oplossing op een koele plaats. Minoxidil is ontvlambaar en moet uit de buurt van hitte, vonken en open vuur worden gehouden.


Minoxidil ( Rogaine) Voorzorgsmaatregelen


Voor het gebruik van Minoxidil, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u niet beschikt over een familiegeschiedenis van haaruitval; uw haaruitval is plotseling en / of onverklaarbare;

u hartproblemen heeft;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Minoxidil ( Rogaine) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: minoxidil.

Kopen Minoxidil Online

. .

Minoxidil ( Rogaine.html'">