Loading ...    

Bestellen Mirapex Zonder ReceptKopen Mirapex OnlineBestellen Mirapex Online Zonder ReceptenMirapex ( generieke naam: Pramipexol; merk Mames zijn: Mirapexin / Sifrol) behoort tot een klasse van geneesmiddelen bekend als dopamine-agonisten.

Mirapex is geïndiceerd voor de behandeling van matige tot ernstige primaire Restless Legs Syndrome ( RLS).

Mirapex is aangetoond dat de frequentie en ernst van de symptomen van primaire RLS, zoals de drang om de benen te bewegen verlichten. Het biedt effectieve lange-termijn verlichting.

In klinische studies patiënten die Mirapex voor RLS hebben een aanzienlijke verbetering van de frequentie en ernst van vele RLS symptomen weergegeven. In een klinisch onderzoek, 72% van de patiënten op Mirapex ervaren significante verbeteringen symptoom.

Mirapex is ook goedgekeurd door de FDA voor de behandeling van de tekens en symptomen van de ziekte van Parkinson. In een klinische studie, patiënten onlangs gediagnosticeerd met de ziekte van Parkinson had verbetering in hun dagelijkse activiteiten.

Mirapex kan alleen worden gebruikt of in combinatie met andere therapieën, en is effectief bij de behandeling van zowel vroege en gevorderde stadia van de ziekte.


Mirapex Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Mirapex precies zoals voorgeschreven.

Ziekte van Parkinson:

Mirapex wordt 3 keer per dag in te nemen. Doseringen moeten geleidelijk beginnen met een aanvangsdosering van 0,375 mg / dag toegediend in drie doses worden verhoogd en dient niet vaker verhoogd dan elke 5 tot 7 dagen.

Restless Legs Syndrome:

De aanbevolen startdosering van Mirapex tabletten 0,125 mg eenmaal daags genomen 2-3 uur voor het slapen gaan. Bij patiënten die aanvullende symptomatische verlichting, kan de dosis elke 4-7 dagen verhoogd worden.


Mirapex Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Mirapex, indien:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een ernstige medische aandoeningen, waaronder nierproblemen;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Mirapex Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: pramipexoldihydrochloride.

Kopen Mirapex Online

. .

Mirapex.html'">