Loading ...    

Bestellen Misoprostol Zonder ReceptKopen Misoprostol OnlineBestellen Misoprostol Online Zonder ReceptenMisoprostol ( merknaam: Cytotec) behoort tot een soort van geneesmiddelen die prostaglandine-analogen.

Sinds de eerste verkoop in 1985, is Misoprostol is in meer dan 85 landen goedgekeurd.

Misoprostol wordt gebruikt:

Voor de ontwikkeling van maagzweren voorkomen, die soms kan worden veroorzaakt door artritis geneesmiddelen die niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen ( NSAID's)

Acute maagzweren ( maagzweren) behandelen of het eerste deel van de dunne darm ( twaalfvingerige darm)

Te bloeden in de maag of bovenste darm in het ziekenhuis patiënten na een chirurgische ingreep

Misoprostol beschermt de maagwand van zweren effecten van NSAID's ( bijvoorbeeld aspirine en ibuprofen) en voorkomt maag ulceratie en verwante ulcercomplicaties ( bijvoorbeeld ulcus bloeden, obstructie en perforatie).

Misoprostol is vergelijkbaar met een groep van stoffen die prostaglandinen, die van nature in de maag en andere delen van het lichaam. Wanneer de hoeveelheid van deze natuurlijke prostaglandinen lager is dan normaal, is er een risico dat zweren kunnen voorkomen in de maag of twaalfvingerige darm. Deze vermindering van prostaglandinen is vaak een neveneffect van NSAIDs. Misoprostol kan prostaglandines vervangen en helpen om maagzweren te voorkomen of helpen te genezen van de zweer als je er al een hebt. Als u het nemen van een NSAID, Misoprostol beschermt je maag terwijl u doorgaat met het voordeel van pijnbestrijding en vermindering ontvangen zwelling van de gewrichten van uw artritis medicijn.

Misoprostol maakt je maag produceren minder zuur, en het helpt je maag zich te beschermen tegen schade door zuur en bepaalde andere stoffen, zoals NSAID's.


Misoprostol Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Misoprostol precies zoals voorgeschreven.

De gebruikelijke dosering van Misoprostol is een tablet 2, 3 of 4 keer per dag. De laatste dosis van de dag moeten worden genomen voor het slapengaan.

Misoprostol wordt best ingenomen met voedsel. Niet op een lege maag nemen.

Als een maagzuurremmer nodig is voor maagpijn, gebruik dan een die geen magnesium bevat. -Aluminium bevattende antacida mogen worden gebruikt wanneer dat nodig is voor de verlichting van de pijn. Vraag uw arts of apotheker om advies indien nodig.

Als u een dosis van Misoprostol, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Geen twee doses tegelijk nemen.

Houd Misoprostol tabletten op een droge plaats, weg van warmte.


Misoprostol Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Misoprostol, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Misoprostol Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: misoprostol.

Kopen Misoprostol Online

. .

Misoprostol.html'">