Loading ...    

Bestellen Montelukast ( Singulair) Zonder ReceptKopen Montelukast OnlineBestellen Montelukast Online Zonder ReceptenMontelukast ( generieke naam: natriummontelukast; merknamen zijn: Montair / Montus / Romilast) is een leukotriene remmer. Het blokkeert de werking van leukotriënen, stoffen in het lichaam die de symptomen van astma en allergische rhinitis.

Montelukast wordt voorgeschreven voor de behandeling van astma, het voorkomen van oefening geïnduceerde astma en allergische rhinitis:

1. Astma.

Montelukast moet worden gebruikt voor het beheer op lange termijn van astma bij volwassenen en kinderen van 12 maanden en ouder.

2. Preventie van inspanningsastma.

Montelukast wordt gebruikt voor de preventie van door inspanning geïnduceerde astma bij patiënten van 15 jaar en ouder.

Allergische rhinitis 3..

Montelukast wordt gebruikt om te helpen bij de controle van de symptomen van allergische rhinitis ( niezen, verstopte neus, loopneus, jeuk aan de neus). Montelukast wordt gebruikt om seizoensgebonden allergische rhinitis ( outdoor allergieën die een deel van het jaar gebeuren) bij volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar en ouder, en niet-seizoensgebonden allergische rhinitis ( indoor allergieën die het hele jaar gebeuren) bij volwassenen en kinderen van 6 maanden en ouder te behandelen.

Montelukast is geen steroïde. Het heeft geen invloed op de groei van kinderen.


Montelukast ( Singulair) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Vraag uw arts, verpleegkundige of apotheker eventuele vragen die u heeft over dit geneesmiddel.

Montelukast kan worden genomen op een lege maag of met voedsel.

Algemeen, als dit geneesmiddel wordt genomen voor astma, is eenmaal daags 's avonds. Als het nemen van voor hooikoorts ( seizoensgebonden allergische rhinitis), neem het medicijn op ongeveer hetzelfde tijdstip iedere dag ( ofwel 's ochtends of' s avonds). Als u het voor zowel astma en hooikoorts, neem het geneesmiddel in de avond.

Heeft Montelukast niet nemen voor de onmiddellijke verlichting van een astma-aanval. U heeft altijd uw inhalatienoodgeneesmiddel voor astma-aanvallen met je.

Voor de preventie van inspanningsastma, neem Montelukast minstens 2 uur voor de training. Als u Montelukast dagelijks voor chronische astma of allergische rhinitis, doe een extra dosis om inspanningsastma te voorkomen.

Stop niet met of verlagen van de dosis van uw andere astma geneesmiddelen, tenzij uw arts u dat vertelt.

Als u een dosis van Montelukast, neem dan zo snel als je herinneren. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Slaan Montelukast bij kamertemperatuur. Bescherming tegen vocht en licht.


Montelukast ( Singulair) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Montelukast, indien:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden, of als u borstvoeding geeft.


Montelukast ( Singulair) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: natriummontelukast.

Kopen Montelukast Online

. .

Montelukast ( Singulair.html'">