Loading ...    

Bestellen Movox ( Luvox) Zonder ReceptKopen Movox OnlineBestellen Movox Online Zonder ReceptenMovox ( generieke naam: fluvoxamine; merknamen zijn: Dumirox / Faverin / Fevarin / Floxyfral / Fluvohexal / Fluvoxin / Movox) behoort tot een klasse van geneesmiddelen genaamd selectieve serotonine heropname remmers ( SSRI's) die heeft bewezen in klinische studies zowel veilig te zijn en effectief met minder bijwerkingen dan andere soorten antidepressiva.

Movox is op grote schaal voorgeschreven voor de behandeling van depressie en angststoornissen, zoals obsessief-compulsieve stoornis ( OCS), obsessieve-compulsieve spectrum stoornis, paniekstoornis, sociale angststoornis ( sociale fobie), en post-traumatische stress-stoornis.

Movox is ook geïndiceerd voor kinderen en adolescenten met OCS.

Movox heeft gewicht-neutraal profiel ( geen significante gewichtstoename of-verlies) en de lage incidentie van seksuele bijwerkingen.

Movox werkt door het remmen van de opname van serotonine, een neurotransmitter, door zenuwcellen. Daarom is er meer serotonine beschikbaar voor andere zenuwen in de hersenen. Het wordt algemeen aangenomen dat ongelijkheid op neurotransmitters de oorzaak van depressie en andere psychiatrische stoornissen.

Deze medicatie wordt soms voorgeschreven voor andere doeleinden; Vraag uw arts of apotheker om meer informatie.


Movox ( Luvox) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Movox precies zoals voorgeschreven.

Movox geleverd als een tablet te nemen via de mond. Het wordt meestal ofwel eenmaal daags voor het slapen gaan of tweemaal daags ingenomen, een keer 's ochtends en een keer voor het slapengaan.

Neem Movox via de mond met of zonder voedsel.

Nemen Movox op hetzelfde tijdstip iedere dag zal je helpen herinneren aan te geven.

Blijf Movox te nemen, zelfs als u zich goed voelt. Mis geen enkele dosis. Niet plotseling stoppen met het innemen Movox zonder controle met uw arts. Uw arts zal uw dosering waarschijnlijk geleidelijk afnemen.

Als u een dosis van Movox missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Sla deze medicament bij kamertemperatuur, weg van warmte en licht.


Movox ( Luvox) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Movox, indien:

u allergisch bent voor Movox of andere medicijnen zijn;

u neemt alosetron, astemizol, cisapride, pimozide, terfenadine; tizanidine of thioridazine;

u monoamine oxidase remmers ( MAO-remmers), of hebben ze in de laatste twee weken genomen;

je moet aanvallen of hart-, nier, bijnier, of leverziekte;

u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.


Movox ( Luvox) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: fluvoxamine.

Kopen Movox Online

. .

Movox ( Luvox.html'">