Loading ...    

Bestellen Nateglinide ( Starlix) Zonder ReceptKopen Nateglinide OnlineBestellen Nateglinide Online Zonder ReceptenNateglinide ( generieke naam: Nateglinide; merknamen zijn: Fastic / Glinate / Glunat / Starsis / Trazec) behoort tot een groep geneesmiddelen die antidiabetica.

Nateglinide wordt gebruikt voor de behandeling van type 2 diabetes ( ook wel niet-insuline afhankelijke diabetes mellitus ( NIDDM) of ouderdomsdiabetes).

Nateglinide is ​​genomen vlak voor een maaltijd te helpen verminderen de maaltijd glucose spikes. Nateglinide helpt uw ​​lichaam insuline vrijlating vroeg, meteen aan het begin van een maaltijd, wanneer je lichaam echt nodig heeft.

Nateglinide kunnen worden hetzij alleen of naast andere type 2 diabetes geneesmiddelen: metformine ( ook bekend als Glucophage) of een klasse van geneesmiddelen genaamd thiazolidinedionen, ook wel glitazonen of TZD.


Nateglinide ( Starlix) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Nateglinide precies zoals direcgted.

Nateglinide is ​​ontworpen om de glykemische controle tijdens de maaltijd voorzien, dus je moet Nateglinide nemen voor elke hoofdmaaltijd. Nateglinide is ​​het meest effectief wanneer het onmiddellijk wordt genomen voor het eten ( 1-30 minuten voor de eerste hap). Als u Nateglinide nemen nadat je het eten bent begonnen, zal het niet zo effectief. Ook is het het beste om Nateglinide nemen met een glas water.

De gebruikelijke aanbevolen start-en onderhoudsdosis van Nateglinide, alleen of in combinatie met andere geneesmiddelen tegen diabetes, is 120 mg driemaal daags voor de maaltijd.

Als u een maaltijd overslaan, doe dan uw dosis Nateglinide niet nemen. Dit zal het risico van een lage bloedsuikerspiegel te verlagen.


Nateglinide ( Starlix) Voorzorgsmaatregelen


Heeft Nateglinide niet nemen, indien:

u type 1 diabetes of diabetische ketoacidose;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Nateglinide ( Starlix) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: nateglinide.

Kopen Nateglinide Online

. .

Nateglinide ( Starlix.html'">