Loading ...    

Bestellen Niacin ( Niaspan) Zonder ReceptKopen Niacin OnlineBestellen Niacin Online Zonder ReceptenNiacin ( generieke naam: niacine / nicotinezuur) is de extended-release vorm van het B-complex vitamine niacine.

Niacin toepassingen zijn:

Het verlagen van cholesterol bij patiënten met hypercholesterolemie ( hoge cholesterol). Niacin kan verminderen zowel totaal en LDL-cholesterol ( slechte cholesterol) en verhogen HDL-cholesterol ( goede cholesterol).

Het verlagen van triglyceriden in patiënten met hypertriglyceridemie ( hoge triglyceriden). Triglyceriden zijn vetachtige stoffen in het lichaam.

Verlagen van triglyceriden en cholesterol bij patiënten die reeds een ander cholesterol medicijn, zoals een statine of een galzuur sequestreermiddel zoals cholestyramine, colestipol of colesevelam nemen. Niacin is ook beter dan de meeste andere cholesterolverlagende geneesmiddelen bij het verhogen van HDL-cholesterol.

Waardoor het risico van een hartaanval bij patiënten met een voorgeschiedenis van zowel een hartaanval en een hoog cholesterolgehalte.

Vertragen van de progressie van atherosclerose ( aderverkalking) bij patiënten met een geschiedenis van coronaire hartziekte ( CAD) en een hoog cholesterolgehalte.

Niacin worden gebruikt als een onderdeel van een cholesterolverlagende programma, in combinatie met lichaamsbeweging en een cholesterolverlagend dieet. Soms Niacin wordt gebruikt in combinatie met andere cholesterol geneesmiddelen zoals statines en galzuurbindende harsen.


Niacin ( Niaspan) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Niacin precies zoals voorgeschreven.

Niacin moeten worden genomen voor het slapen gaan, na een vetarme snack ( bijvoorbeeld een appel, magere yoghurt, boterham) en dosering dient aangepast te worden aan de reactie van de patiënt.

Niacin tabletten mogen niet worden gebroken, fijngemaakt of gekauwd alvorens door te slikken.


Niacin ( Niaspan) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Niacin, indien:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een ernstige medische aandoeningen;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Niacin ( Niaspan) Ingrediënten


Actief bestanddeel: nicotinezuur.

Kopen Niacin Online

. .

Niacin ( Niaspan.html'">