Loading ...    

Bestellen Nicotinic Acid ( Niaspan) Zonder ReceptKopen Nicotinic Acid OnlineBestellen Nicotinic Acid Online Zonder ReceptenNicotinic Acid ( generieke naam: niacine / nicotinezuur) is de extended-release vorm van het B-complex vitamine niacine.

Nicotinic Acid toepassingen zijn:

Het verlagen van cholesterol bij patiënten met hypercholesterolemie ( hoge cholesterol). Nicotinic Acid kan verminderen zowel totaal en LDL-cholesterol ( slechte cholesterol) en verhogen HDL-cholesterol ( goede cholesterol).

Het verlagen van triglyceriden in patiënten met hypertriglyceridemie ( hoge triglyceriden). Triglyceriden zijn vetachtige stoffen in het lichaam.

Verlagen van triglyceriden en cholesterol bij patiënten die reeds een ander cholesterol medicijn, zoals een statine of een galzuur sequestreermiddel zoals cholestyramine, colestipol of colesevelam nemen. Nicotinic Acid is ook beter dan de meeste andere cholesterolverlagende geneesmiddelen bij het verhogen van HDL-cholesterol.

Waardoor het risico van een hartaanval bij patiënten met een voorgeschiedenis van zowel een hartaanval en een hoog cholesterolgehalte.

Vertragen van de progressie van atherosclerose ( aderverkalking) bij patiënten met een geschiedenis van coronaire hartziekte ( CAD) en een hoog cholesterolgehalte.

Nicotinic Acid worden gebruikt als een onderdeel van een cholesterolverlagende programma, in combinatie met lichaamsbeweging en een cholesterolverlagend dieet. Soms Nicotinic Acid wordt gebruikt in combinatie met andere cholesterol geneesmiddelen zoals statines en galzuurbindende harsen.


Nicotinic Acid ( Niaspan) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Nicotinic Acid precies zoals voorgeschreven.

Nicotinic Acid moeten worden genomen voor het slapen gaan, na een vetarme snack ( bijvoorbeeld een appel, magere yoghurt, boterham) en dosering dient aangepast te worden aan de reactie van de patiënt.

Nicotinic Acid tabletten mogen niet worden gebroken, fijngemaakt of gekauwd alvorens door te slikken.


Nicotinic Acid ( Niaspan) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Nicotinic Acid, indien:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een ernstige medische aandoeningen;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Nicotinic Acid ( Niaspan) Ingrediënten


Actief bestanddeel: nicotinezuur.

Kopen Nicotinic Acid Online

. .

Nicotinic Acid ( Niaspan.html'">