Loading ...    

Bestellen Nimotop Zonder ReceptKopen Nimotop OnlineBestellen Nimotop Online Zonder ReceptenNimotop ( generieke naam: nimodipine; merknamen behoren: Nimpod) is een dihydropyridine calciumantagonist.

Nimotop wordt gebruikt om hersenschade veroorzaakt door verminderde bloedtoevoer naar de hersenen gevolg van aneurysma, een verwijde of gescheurde bloedvaten in de hersenen voorkomen. Het vermindert de incidentie en ernst van neurologische tekorten in vasospasme, een belangrijke complicatie van subarachnoïdale bloeding.

Nimotop werkt door het ontspannen van de gladde spieren van de kleine bloedvaten in de hersenen. Dit maakt versmalde schepen open te stellen, waardoor de doorbloeding, waardoor de bloeddruk en verbetering van het verkeer.


Nimotop Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Nimotop precies zoals voorgeschreven.

De gebruikelijke dosis voor volwassenen is 60 mg ( 2x30 mg) zes keer per dag, om 4 uur intervallen gedurende 7 dagen na infusie Nimotop behandeling of 10-14 dagen bij orale Nimotop alleen wordt gebruikt.

De dosering aanbevelingen en duur van de behandeling is afhankelijk van uw conditie, en zal worden bepaald door uw arts.

Slik de tablet ( s) geheel door met een beetje vloeistof, met of zonder voedsel. Wees consistent in het nemen van de tabletten.

Als u een of meer doses van Nimotop tabletten missen, niet een dubbele dosis. De volgende dosis moet zo dicht mogelijk bij de gebruikelijke doseertijd, ofwel de laatste dosis gemist of de volgende dosis, doch uiterlijk. Als alternatief kan je een nieuwe doseringsschema beginnen, het handhaven van een interval van 4 uur tussen de doses.

Je moet niet grapefruit eten of grapefruitsap drinken terwijl u op Nimotop tabletten, omdat dit de effecten van Nimotop kan verhogen.

Nimotop tabletten moeten bij kamertemperatuur worden bewaard op een droge plaats en uit het directe zonlicht.


Nimotop Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Nimotop, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u geneesmiddelen gebruikt om uw bloeddruk te verlagen, of een lage bloeddruk;

u leverproblemen heeft;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Nimotop Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: nimodipine.

Kopen Nimotop Online

. .

Nimotop.html'">