Loading ...    

Bestellen Nitrofurantoin ( Macrobid) Zonder ReceptKopen Nitrofurantoin OnlineBestellen Nitrofurantoin Online Zonder ReceptenNitrofurantoin ( generieke naam: nitrofurantoïne; merknamen zijn: Niftran / Macrodantin / Furadantin) wordt gebruikt voor de behandeling en preventie van urineweginfecties veroorzaakt door bepaalde bacteriën.

Nitrofurantoin is geïndiceerd voor:

de behandeling van acute ongecompliceerde urineweginfecties ( acute cystitis);

voor de korte-en lange-termijn profylaxe van urineweginfecties.

Het werkt in op verschillende chemische processen in de bacteriën, wat resulteert in de dood van de bacteriën.


Nitrofurantoin ( Macrobid) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Nitrofurantoin precies zoals voorgeschreven.

Neem medicijnen via de mond met voedsel, bij voorkeur ontbijt en diner, of melk om tolerantie te vergroten en verbeteren van de absorptie van Nitrofurantoin.

Heeft een antacidum dat magnesiumtrisilicaat in zich heeft, terwijl je Nitrofurantoin nemen niet nemen. Neem contact op met uw apotheker als u niet weet welke antacida hebben magnesiumtrisilicaat in hen.

Het opruimen van uw infectie volledig, neem Nitrofurantoin voor het volledige verloop van de behandeling. Ga hiermee door, zelfs als u zich beter in een paar dagen voelen.

Als u een dosis van Nitrofurantoin missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.


Nitrofurantoin ( Macrobid) Voorzorgsmaatregelen


Nitrofurantoin niet interfereert met het vermogen om machines te besturen of te gebruiken. Het is naar verwachting niet schadelijk voor een ongeboren baby. De neiging van Nitrofurantoin een bruine kleur geven aan de urine van geen klinische betekenis.

Neem contact op met uw arts, indien:

Je hebt een allergie voor Nitrofurantoin

Je hebt problemen met plassen of aanzienlijke verslechtering van de nierfunctie

Je bent een zwangere vrouw de bevalling ondergaat, of als het begin van de arbeid staat voor de deur


Nitrofurantoin ( Macrobid) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: nitrofurantoïne.

Kopen Nitrofurantoin Online

. .

Nitrofurantoin ( Macrobid.html'">