Loading ...    

Bestellen Nizoral Zonder ReceptKopen Nizoral OnlineBestellen Nizoral Online Zonder ReceptenNizoral ( generieke naam: ketoconazol; merknamen behoren: Fung) is een antifungale medicatie.

Nizoral tabletten worden gebruikt voor de behandeling:

Schimmelinfecties van de huid, haar en slijmvliezen die niet kunnen worden behandeld door toepassing van een geneesmiddel direct aan het besmette gebied

Persistent schimmelinfecties van de vagina

Schimmelinfecties van de mond, keel en maag, darmen of andere inwendige organen

Nizoral wordt ook gebruikt om schimmelinfecties die niet hebben gereageerd op griseofulvine, een andere antifungale medicatie te behandelen.

Schimmels zijn organismen die normaal op de huid en in vochtige gebieden van het lichaam. Wanneer de huid verwond of chronisch bevochtigd of normale bacteriën flora van het lichaam worden gewijzigd als gevolg van langdurige antibiotische behandeling, kan schimmel prolifereren ontsteking van de huid of vochtige lichaamsdelen veroorzaken. Schimmel organismen kunnen infecteren de longen en andere lichaamsweefsels vooral bij patiënten met een verzwakt immuunsysteem.

Nizoral werkt door het doden van de schimmel of gist die de infectie veroorzaken.


Nizoral Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Nizoral precies zoals voorgeschreven.

De gebruikelijke dosering voor volwassenen is 1 tablet per dag. Soms kan uw arts deze dosis verhogen tot 2 tabletten per dag.

De duur van de behandeling kan variëren van 5 dagen tot 12 maanden.

Nizoral tabletten moeten worden ingenomen bij de maaltijd of met voedsel. Dit zal ervoor zorgen dat zij volledig worden geabsorbeerd door het lichaam. Nizoral werkt het beste als het is genomen op hetzelfde tijdstip iedere dag.

Gebruik geen geneesmiddelen die het maagzuur neutraliseren binnen 2 uur na inname van Nizoral nemen. Dit komt omdat voldoende maagzuur moet ervoor zorgen dat Nizoral tablet goed geabsorbeerd door het lichaam. Als u geneesmiddelen gebruikt die de productie van maagzuur te onderdrukken nemen, moet u uw Nizoral nemen met een zure drank, zoals een cola drinken.

Het opruimen van uw infectie volledig, neem Nizoral voor het volledige verloop van de behandeling. Ga hiermee door, zelfs als u zich beter in een paar dagen voelen.

Als u vergeet om Nizoral te nemen, neem de dosis die u zodra u het zich herinnert gemist, en dan verder met de behandeling zoals u gewend bent. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de dosis die u gemist en neem de volgende dosis op het normale tijdstip. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor degene die je gemist.

Houd Nizoral tabletten bij kamertemperatuur, weg van warmte en vocht.


Nizoral Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Nizoral, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een leverprobleem heeft of herstellen van hepatitis;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Nizoral Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: ketoconazol.

Kopen Nizoral Online

. .

Nizoral.html'">