Loading ...    

Bestellen Nu-sucralate ( Carafate) Zonder ReceptKopen Nu-sucralate OnlineBestellen Nu-sucralate Online Zonder ReceptenNu-sucralate ( generieke naam: Sucralfate; merknamen zijn: Antepsin / Sucramal / Ulčar / Ulcogant) is een gastro-intestinale medicatie.

Nu-sucralate wordt gebruikt voor de behandeling van acute maagzweer en darmzweren, en om herhaling van duodenale ulcera te voorkomen.

Nu-sucralate vormt een beschermende bekleding over zweren, waardoor ze genezen.


Nu-sucralate ( Carafate) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Nu-sucralate precies zoals voorgeschreven.

Acute maagzweer behandeling

De gebruikelijke aanbevolen dosis Nu-sucralate voor maag-en darmzweren is 1gm tablet drie keer per dag, een uur voor de maaltijd en een 1gm tablet voor het slapengaan of twee 1gm tabletten tweemaal daags voor het ontbijt en voor het slapengaan ( voor maximaal 8 weken).

Maagzweer preventie

Om het risico van herhaling van duodenale ulcera te verminderen, de aanbevolen dosis is een 1gm tablet voor het ontbijt en een voor het slapen gaan ( tot 12 maanden).

U kunt antacida toe te voegen aan de behandeling voor pijnbestrijding. Zij mogen echter niet worden genomen binnen een half uur voor of na inname van sucralfaat.


Nu-sucralate ( Carafate) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Nu-sucralate, indien:

u ernstige nierproblemen heeft;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Nu-sucralate ( Carafate) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: sucralfaat.

Kopen Nu-sucralate Online

. .

Nu-sucralate ( Carafate.html'">