Loading ...    

Bestellen Olmesartan Medoxomil ( Benicar) Zonder ReceptKopen Olmesartan Medoxomil OnlineBestellen Olmesartan Medoxomil Online Zonder ReceptenOlmesartan Medoxomil ( generieke naam: olmesartan, merknamen zijn: Olmetec / Olmezest / Olmecip) is een type van hoge bloeddruk geneeskunde riep een angiotensine receptor blokker of ARB. Het blokkeert de werking van een stof in het lichaam, genaamd angiotensine II die de bloeddruk verhoogt.

Olmesartan Medoxomil is geïndiceerd voor de behandeling van hypertensie. Het kan alleen of met andere geneesmiddelen die de behandeling van hoge bloeddruk worden gebruikt.


Olmesartan Medoxomil ( Benicar) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Olmesartan Medoxomil precies zoals voorgeschreven.

Neem Olmesartan Medoxomil via de mond met of zonder voedsel.

Het kan tot 2 weken voordat u zich het volledige voordeel van Olmesartan Medoxomil. Blijf Olmesartan Medoxomil te nemen, zelfs als u zich goed voelt. Stop niet met Olmesartan Medoxomil zonder te praten met uw arts.

Als u een dosis van Olmesartan Medoxomil missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als u alleen het nemen van een dosis per dag en doe uw gemiste dosis niet meer weet tot de volgende dag, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Sla deze medicament bij kamertemperatuur, weg van warmte, licht en vocht.


Olmesartan Medoxomil ( Benicar) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Olmesartan Medoxomil, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u momenteel diuretica ( plaspillen);

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Olmesartan Medoxomil ( Benicar) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: olmesartan medoxomil.

Kopen Olmesartan Medoxomil Online

. .

Olmesartan Medoxomil ( Benicar.html'">