Loading ...    

Bestellen Olmetec ( Benicar) Zonder ReceptKopen Olmetec OnlineBestellen Olmetec Online Zonder ReceptenOlmetec ( generieke naam: olmesartan, merknamen zijn: Olmetec / Olmezest / Olmecip) is een type van hoge bloeddruk geneeskunde riep een angiotensine receptor blokker of ARB. Het blokkeert de werking van een stof in het lichaam, genaamd angiotensine II die de bloeddruk verhoogt.

Olmetec is geïndiceerd voor de behandeling van hypertensie. Het kan alleen of met andere geneesmiddelen die de behandeling van hoge bloeddruk worden gebruikt.


Olmetec ( Benicar) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Olmetec precies zoals voorgeschreven.

Neem Olmetec via de mond met of zonder voedsel.

Het kan tot 2 weken voordat u zich het volledige voordeel van Olmetec. Blijf Olmetec te nemen, zelfs als u zich goed voelt. Stop niet met Olmetec zonder te praten met uw arts.

Als u een dosis van Olmetec missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als u alleen het nemen van een dosis per dag en doe uw gemiste dosis niet meer weet tot de volgende dag, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Sla deze medicament bij kamertemperatuur, weg van warmte, licht en vocht.


Olmetec ( Benicar) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Olmetec, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u momenteel diuretica ( plaspillen);

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Olmetec ( Benicar) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: olmesartan medoxomil.

Kopen Olmetec Online

. .

Olmetec ( Benicar.html'">