Loading ...    

Bestellen Orapred ( Prednisolone) Zonder ReceptKopen Orapred OnlineBestellen Orapred Online Zonder ReceptenPrednisolon ( merknamen onder meer: ​​Deltacortril / Deltastab / Prednesol / Orapred / Millipred) is een corticosteroïd geneesmiddel.

Prednisolon wordt gebruikt voor de behandeling van diverse ontstekings-en auto-immuunziekten zoals astma, uveitis, reumatoïde artritis, ulceratieve colitis en ziekte van Crohn, Bell's palsy, multiple sclerose, clusterhoofdpijn, systemische lupus erythematosus en dermatomyositis.

Het kan ook worden gebruikt als een immunosuppressivum voor orgaantransplantaties en in geval van bijnierinsufficiëntie ( Addison).


Orapred ( Prednisolone) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Prednisolon precies zoals voorgeschreven.

Uw arts zal de dosis die het beste is voor u beslist.

Aanvankelijk was de gebruikelijke dosis voor volwassenen is 5 mg tot 60 mg per dag, hetzij in verdeelde doses, als eenmalige dosis in de ochtend, na het ontbijt, of als een dubbele dosis om de andere dag. De dosis kan vaak worden verminderd na een paar dagen tot 2,5 mg tot 15 mg per dag, maar hogere doses kunnen nog steeds nodig voor enkele weken of maanden, afhankelijk van hoe u reageert op de behandeling.

Tenzij anders gezegd, de tabletten met een glas water of na een maaltijd.

U dient uw geneesmiddel in te nemen zolang uw arts u dat zegt. Stop niet met het innemen van de tabletten, behalve op medisch advies.

Als uw arts besluit de behandeling te stoppen, kan dit geleidelijk te gebeuren. Uw arts zal beslissen hoe de dosis te verlagen, afhankelijk van hoe lang je al nemen prednisolon tabletten, hoe u reageert, uw normale dosis en wat je wordt behandeld voor.


Orapred ( Prednisolone) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Prednisolon, indien:

u last heeft van bijniersuppressie of andere ernstige medische aandoening;

je hebt gehad, of staan ​​op het punt om eventuele vaccinaties;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Orapred ( Prednisolone) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: prednisolon.

Kopen Orapred Online

. .

Orapred ( Prednisolone.html'">