Loading ...    

Bestellen Ortho Tri Cyclen ( Ortho Tri-Cyclen ( Triquilar)) Zonder ReceptKopen Ortho Tri Cyclen OnlineBestellen Ortho Tri Cyclen Online Zonder ReceptenOrtho Tri-Cyclen ( generieke naam: levonorgestrel / ethinylestradiol; merknamen behoren: Triquilar) is een low-hormoon pil gebruikt om zwangerschap te voorkomen bij vrouwen.

Het is een combinatie van progestageen ( levonorgestrel) en oestrogeen ( ethinyl estradiol). Het is een driefasige pil, waardoor zij levert een ander niveau van progestageen per week.

Er zijn 21 pillen in een pakket ( streep).

Het is een zeer effectieve pil met een laag voorkomen van vaak voorkomende bijwerkingen.

Je menstruatie kan ook regelmatiger en meer voorspelbaar, lichter en mogelijk nog korter geworden.

Het is ook nuttig bij de behandeling van matige acne bij vrouwen 15 jaar en ouder. Het kan ook worden gebruikt voor doeleinden, voor meer informatie zie specialist.

Een klinische studie van meer dan 6.000 vrouwen in de Verenigde Staten en Canada gebleken dat Ortho Tri-Cyclen veilig en zeer effectief.


Ortho Tri Cyclen ( Ortho Tri-Cyclen ( Triquilar)) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem uw geneesmiddel precies zoals voorgeschreven.

Voor 21 dagen verpakking: Neem 1 tablet per dag gedurende 21 dagen, neem dan geen pillen voor 7 dagen, en dan beginnen met de volgende verpakking.

U moet uw eerste pil op de eerste dag van je menstruatie of op de eerste zondag na uw periode begint ( volg de instructies van uw arts).

U kan nodig zijn om back-up te gebruiken anticonceptie, zoals condooms of een zaaddodend middel, wanneer u voor het eerst start met het gebruik van de pil. Niet pillen overslaan, zelfs als je geen seks hebben heel vaak.


Ortho Tri Cyclen ( Ortho Tri-Cyclen ( Triquilar)) Voorzorgsmaatregelen


Voordat u dit geneesmiddel, raadpleeg dan uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een voorgeschiedenis van een hartaanval of beroerte; of bloedstolsels; of u kanker;

u zwanger bent of vermoedt dat u zwanger bent.


Ortho Tri Cyclen ( Ortho Tri-Cyclen ( Triquilar)) Ingrediënten


Actieve ingrediënten: levonorgestrel, ethinylestradiol.

Dagen 1-6: Elke lichtbruine tablet bevat 0,05 mg levonorgestrel en ethinylestradiol 0,03 mg. Dagen 7-11: Elke witte tablet bevat levonorgestrel 0,075 mg en ethinylestradiol 0,04 mg. Dagen 12-21: Elke okergeel tablet bevat 0,125 mg levonorgestrel en ethinylestradiol 0,03 mg.

Kopen Ortho Tri Cyclen Online

. .

Ortho Tri Cyclen ( Ortho Tri-Cyclen ( Triquilar).html'">