Loading ...    

Bestellen Oxcarbazepine ( Trileptal) Zonder ReceptKopen Oxcarbazepine OnlineBestellen Oxcarbazepine Online Zonder ReceptenOxcarbazepine ( generieke naam: Oxcarbazepine; merknaam: Trexapin) behoort tot een groep geneesmiddelen die anti-epileptica.

Oxcarbazepine wordt gebruikt om epilepsie onder controle. Het werkt door het vertragen van abnormale zenuwprikkels in de hersenen.

Oxcarbazepine kan verminderen en soms volledig te stoppen met bepaalde soorten aanvallen.

Oxcarbazepine is geïndiceerd voor de behandeling van partiële aanvallen en gegeneraliseerde tonisch-clonische aanvallen bij volwassenen en bij kinderen van 1 maand en ouder ( die de inbeslagneming subtypes van eenvoudige, complexe en partiële aanvallen evolueren naar secundair gegeneraliseerde aanvallen bevatten).

Oxcarbazepine is geïndiceerd als een geneesmiddel voor gebruik als monotherapie of in combinatie met andere geneesmiddelen eerste lijn anti-epilepticum.

Oxcarbazepine kan vervangen andere anti-epileptica bij de huidige therapie biedt onvoldoende controle van de aanvallen.

Oxcarbazepine is niet verslavend.

Deze medicatie kan worden voorgeschreven voor andere doeleinden; Vraag uw arts of apotheker om meer informatie.


Oxcarbazepine ( Trileptal) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Oxcarbazepine precies zoals voorgeschreven.

Uw arts zal uw startdosering beslissen. De dosis kan geleidelijk worden verhoogd tot het bedrag dat nodig is om uw aanvallen onder controle, meestal tussen 600 mg en 2400 mg per dag. Sommige mensen zullen een hogere dosis dan andere mensen nodig hebben.

Neem Oxcarbazepine tweemaal per dag, elke dag, op ongeveer hetzelfde tijdstip iedere dag, tenzij uw arts u anders adviseert.

De doses kunnen worden met of zonder voedsel. Neem de tabletten in met een vol glas water.

Blijf Oxcarbazepine te nemen, zelfs als u zich goed voelt. Mis geen enkele dosis. Oxcarbazepine werkt het beste wanneer er een constant niveau van Oxcarbazepine in je lichaam.

Stop niet met Oxcarbazepine of de dosering te verlagen zonder eerst met uw arts. Laat je niet van de geneeskunde lopen over het weekend of op feestdagen. Uw arts zal meestal langzaam verminderen van de dosis voordat u kunt stoppen met het nemen van het geheel.

Als u een dosis van Oxcarbazepine, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Bewaar het geneesmiddel in een koele en droge plaats. Niet bewaren Oxcarbazepine of een ander geneesmiddel in de badkamer of in de buurt van een wastafel.


Oxcarbazepine ( Trileptal) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Oxcarbazepine, raadpleeg dan uw arts als:

heb je een allergie voor Oxcarbazepine of andere geneesmiddelen;

u lever-, nier-of hartproblemen heeft;

u een laag natriumgehalte in uw bloed;

u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden, u borstvoeding geeft of van plan bent borstvoeding te geven.

Vertel uw arts als u orale anticonceptiva ( de pil). Als u begint met het nemen Oxcarbazepine tijdens het gebruik van de pil, kan de pil niet zo goed werkt als zou moeten. Uw arts kan een andere vorm van anticonceptie suggereren terwijl u Oxcarbazepine.


Oxcarbazepine ( Trileptal) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: oxcarbazepine.

Oxcarbazepine tabletten niet lactose, sucrose, gluten, tartrazine of een andere azokleurstoffen bevatten.

Kopen Oxcarbazepine Online

. .

Oxcarbazepine ( Trileptal.html'">