Loading ...    

Bestellen Parlodel Zonder ReceptKopen Parlodel OnlineBestellen Parlodel Online Zonder ReceptenParlodel ( generieke naam: bromocriptine; merknamen behoren: Proctinal) is een dopamine-agonist.

Parlodel wordt gebruikt voor de behandeling van:

Ziekte van Parkinson

Aandoeningen als gevolg van hoge prolactine niveaus ( bijv., overmatige of abnormale productie van moedermelk en bepaalde menstruatie-en vruchtbaarheidsproblemen)

Acromegalie

Parlodel werkt door de afgifte van prolactine blokkeert de hypofyse en het verlagen groeihormoon niveaus ( bij patiënten met acromegalie). Bij de ziekte van Parkinson, Parlodel werkt door het stimuleren dopaminereceptoren in bepaalde delen van de hersenen.


Parlodel Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Parlodel precies zoals voorgeschreven.

Parlodel wordt meestal een of twee keer per dag ingenomen. Ook kan meerdere keren per dag worden ingenomen bepaalde aandoeningen.

Probeer te Parlodel te nemen op dezelfde tijden van de dag om te voorkomen dat het missen van enkele dosis. Slik uw dosis met een klein glas water bij een maaltijd.

Stop niet met Parlodel plotseling zonder te praten met uw arts.

Als u vergeet Parlodel te nemen en neem je het meerdere keren per dag, neem dan de gemiste dosis zodra u het zich herinnert en neem alle resterende doses voor die dag op gelijkmatig intervallen. Echter, als je nog een gemiste dosis wanneer het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor een gemist.

Houd Parlodel in een koele, droge plaats, uit de buurt van directe warmte en licht.


Parlodel Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Parlodel, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

je nier, hart of lever-en vaatziekten, angina pectoris ( pijn op de borst), of psychische aandoening;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Parlodel Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: bromocriptine.

Kopen Parlodel Online

. .

Parlodel.html'">