Loading ...    

Bestellen Paxil Zonder ReceptKopen Paxil OnlineBestellen Paxil Online Zonder ReceptenPaxil ( generieke naam: paroxetine; merknamen zijn: Pari / Pexep / Parolin / Seroxat) is een van de belangrijkste behandelingen voor depressie en angststoornissen. Paxil is een lid van een klasse van medicijnen genaamd selectieve serotonine heropname remmers ( SSRI's) die heeft bewezen in klinische studies zowel veilig als effectief met minder bijwerkingen dan andere vormen van antidepressieve medicatie te zijn.

De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft Paxil goedgekeurd voor de behandeling van ernstige depressieve stoornis, gegeneraliseerde angststoornis ( GAD), sociale angststoornis ( SAD), paniekstoornis, obsessief-compulsieve stoornis ( OCD) en posttraumatische stress-stoornis ( PTSS).

Paxil is geïndiceerd voor de preventie van terugval en ook dat opnieuw depressieve episodes.

Met voortgezette behandeling, kan Paxil helpen herstellen en het evenwicht van serotonine ( een natuurlijk voorkomende stof in de hersenen) te handhaven - die helpt de symptomen van angst en depressie.

Paxil niet psychomotore functie en niet de depressie-effecten van ethanol versterken.

Deze medicatie kan worden voorgeschreven voor andere doeleinden; Vraag uw arts of apotheker om meer informatie.


Paxil Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Paxil precies zoals voorgeschreven.

Het wordt meestal eenmaal daags in de ochtend of 's avonds, met of zonder voedsel.

Neem elke dosis met water. Slik de tabletten met gereguleerde afgifte ( Paxil CR) geheel, zonder pletten of kauwen. Ze zijn speciaal ontwikkeld om de medicatie langzaam in het lichaam vrijkomen.

Probeer te Paxil te nemen op hetzelfde tijdstip iedere dag. Stop niet met Paxil zonder eerst te praten met uw arts. Uw arts zal uw dosering waarschijnlijk geleidelijk afnemen. Het kan enkele weken duren voordat u zich het volledige voordeel van Paxil.

Als u een dosis van Paxil missen, neem dan de gemiste dosis zodra u eraan denkt. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis en uw normale doseringsschema. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor een gemist.

Sla deze medicament bij kamertemperatuur, weg van warmte en licht.


Paxil Voorzorgsmaatregelen


Voordat u begint met Paxil, vertel uw arts als u:

zijn allergisch voor geneesmiddelen;

neemt een ander geneesmiddel tegen depressie heet een monoamine oxidase remmer ( MAO-remmers) of zijn het nemen van een MAO-remmer in de laatste 14 dagen, of u neemt thioridazine;

een nier-of leverziekte, diabetes, ooit toevallen gehad; hebben of hebben gehad een bipolaire stoornis;

zwanger bent of van plan bent zwanger te worden, borstvoeding geeft of wens om borstvoeding te geven.


Paxil Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: paroxetine.

Kopen Paxil Online

. .

Paxil.html'">