Loading ...    

Bestellen K-Brief pillen Zonder ReceptBestellen K ( Amoxicillin) Zonder Voorschrift

K ( Amoxicillin)
Ke is een effectieve penicilline-achtige antibiotica gebruikt om een ​​grote verscheidenheid van bacteriële infecties, met inbegrip van de behandeling: gonorroe, middenoor infecties, huidinfecties, bovenste en onderste luchtwegen, en infecties van de geslachtsorganen en de urinewegen. Ke is in capsules.
lees meer...

Bestellen K-fen ( Zaditor) Zonder Voorschrift

K-fen ( Zaditor)
K-fen oogdruppels worden gebruikt ter voorkoming en jeuk aan de ogen veroorzaakt door allergie ( allergische en seizoensgebonden conjunctivitis) te behandelen.
lees meer...

Bestellen Kalixocin ( Biaxin) Zonder Voorschrift

Kalixocin ( Biaxin)
Kalixocin is een macrolide antibioticum gebruikt om bacteriële infecties inclusief faryngitis, tonsillitis, sinusitis, bronchitis, longontsteking, huidinfecties, en met HIV en AIDS-patiënten te voorkomen en te behandelen, gedissemineerde Mycobacterium avium complex ( MAC). Verder wordt soms gebruikt om Legionellose behandelen.
lees meer...

Bestellen Kalumid ( Casodex) Zonder Voorschrift

Kalumid ( Casodex)
Kalumid wordt gebruikt bij de behandeling van prostaatkanker en hirsutisme. Gebruikt in een combinatietherapie, Kalumid voorkomt de groei van prostaatkanker door het blokkeren van het effect van androgenen op de kankercellen.
lees meer...

Bestellen Kamagra Zonder Voorschrift

Kamagra
Kamagra is een populaire mannelijke erectiestoornissen behandeling.
lees meer...

Bestellen Kamagra Effervescent Zonder Voorschrift

Kamagra Effervescent
Kamagra is een bruisende nieuwe formulering van de populaire ED drug. De bruistabletten snel opgelost in water voor gebruik en zorgen voor snellere absorptie vergeleken met conventionele tabletten of capsules.
lees meer...

Bestellen Kamagra Oral Jelly Zonder Voorschrift

Kamagra Oral Jelly
Kamagra Oral Jelly is sildenafil citraat in gelei vorm.
lees meer...

Bestellen Kamagra Polo Zonder Voorschrift

Kamagra Polo
Kamagra Polo is een kauwtablet formulering van de populaire Kamagra drug.
lees meer...

Bestellen Kamini Oral Jelly Zonder Voorschrift

Kamini Oral Jelly
Kamini Oral Jelly is generieke Viagra in gelei vorm. Jelly formulering lost snel en kan beginnen om een ​​beetje sneller dan de gewone tablet werken.
lees meer...

Bestellen Karvea ( Avapro) Zonder Voorschrift

Karvea ( Avapro)
Karvea wordt gebruikt voor de behandeling van hoge bloeddruk ( hypertensie). Het wordt ook gebruikt om de progressie van de nierziekte vertragen bij patiënten met hoge bloeddruk, type 2 diabetes en microalbuminurie of proteïnurie.
lees meer...

Bestellen Keal ( Carafate) Zonder Voorschrift

Keal ( Carafate)
Keal wordt voornamelijk gebruikt voor de behandeling en preventie van zweren.
lees meer...

Bestellen Keflex Zonder Voorschrift

Keflex
Keflex is een cefalosporine antibioticum effectief voor de behandeling van veel verschillende soorten van bacteriële infecties zoals bronchitis, tonsillitis, oorontsteking, huidinfecties, botinfecties en urineweginfecties.
lees meer...

Bestellen Keflor ( Cefaclor) Zonder Voorschrift

Keflor ( Cefaclor)
Keflor is een tweede-generatie cefalosporine antibioticum gebruikt voor de behandeling van bacteriële infecties. Het is een breed spectrum antibioticum effectief voor de behandeling van otitis media, lage luchtweginfecties waaronder longontsteking, faryngitis en tonsillitis, gal-infecties, peritonitis en infecties van de urinewegen, de huid en de huid structuur infecties.
lees meer...

Bestellen Keftab ( Cephalexin) Zonder Voorschrift

Keftab ( Cephalexin)
Keftab is een cefalosporine-antibioticum gebruikt om urineweginfecties, infecties van de luchtwegen en de huid en weke delen infecties te behandelen.
lees meer...

Bestellen Kemstro ( Lioresal) Zonder Voorschrift

Kemstro ( Lioresal)
Kemstro wordt gebruikt voor de behandeling van ernstige spierspasmen door verschillende oorzaken, waaronder multiple sclerose of de hersenen of het ruggenmerg letsel. Kemstro ontspant de spieren en verlicht de pijn en ongemak.
lees meer...

Bestellen Kenalog Zonder Voorschrift

Kenalog
Kenalog wordt gebruikt om bepaalde inflammatoire aandoeningen.
lees meer...

Bestellen Keppra Zonder Voorschrift

Keppra
Keppra is een anti-epileptische medicatie gebruikt voor de behandeling van epilepsie. Het remt de spreiding van epileptische activiteit in de hersenen en kan ook de frequentie van aanvallen bij kinderen en volwassenen te verminderen.
lees meer...

Bestellen Keratol Hc ( Hydrocortisone Cream) Zonder Voorschrift

Keratol Hc ( Hydrocortisone Cream)
Hydrocortison crème wordt gebruikt voor de behandeling van bepaalde inflammatoire huidaandoeningen.
lees meer...

Bestellen Ketipinor ( Seroquel) Zonder Voorschrift

Ketipinor ( Seroquel)
Ketipinor is een atypisch antipsychoticum voor de behandeling van schizofrenie en acute en onderhoudsbehandeling van bipolaire stoornis, ook wel manische depressie.
lees meer...

Bestellen Ketocip ( Nizoral) Zonder Voorschrift

Ketocip ( Nizoral)
Ketocip is een antifungale medicatie. Ketocip wordt gebruikt voor de behandeling van een verscheidenheid van schimmelinfecties zoals candidiasis, mucocutane chronische candidiasis, spruw, candidurie en roos of seborreïsche dermatitis.
lees meer...

Bestellen Ketoconazole ( Nizoral) Zonder Voorschrift

Ketoconazole ( Nizoral)
Ketoconazole is een antifungale medicatie. Ketoconazole wordt gebruikt voor de behandeling van een verscheidenheid van schimmelinfecties zoals candidiasis, mucocutane chronische candidiasis, spruw, candidurie en roos of seborreïsche dermatitis.
lees meer...

Bestellen Ketoconazole Cream Zonder Voorschrift

Ketoconazole Cream
Ketoconazol crème wordt gebruikt voor de behandeling van huidinfecties zoals voetschimmel, jock jeuk, ringworm, en bepaalde soorten van roos.
lees meer...

Bestellen Ketorolac ( Acular) Zonder Voorschrift

Ketorolac ( Acular)
Ketorolac oogdruppels worden gebruikt om jeuk en oogontsteking veroorzaakt door allergische reacties verlichten en ontsteking en pijn na oogchirurgie verminderen.
lees meer...

Bestellen Ketorolac Tromethamine ( Acular) Zonder Voorschrift

Ketorolac Tromethamine ( Acular)
Ketorolac Tromethamine oogdruppels worden gebruikt om jeuk en oogontsteking veroorzaakt door allergische reacties verlichten en ontsteking en pijn na oogchirurgie verminderen.
lees meer...

Bestellen Ketotifen Fumarate ( Zaditor) Zonder Voorschrift

Ketotifen Fumarate ( Zaditor)
Ketotifen Fumarate oogdruppels worden gebruikt ter voorkoming en jeuk aan de ogen veroorzaakt door allergie ( allergische en seizoensgebonden conjunctivitis) te behandelen.
lees meer...

Bestellen Kinin ( Quinine) Zonder Voorschrift

Kinin ( Quinine)
Kinine wordt voornamelijk gebruikt voor de behandeling of preventie van malaria.
lees meer...

Bestellen Kinzal ( Micardis) Zonder Voorschrift

Kinzal ( Micardis)
Kinzal is effectief voor de behandeling van hoge bloeddruk. Het verwijdt de bloedvaten en kan alleen of met andere hoge bloeddruk medicijnen worden gebruikt.
lees meer...

Bestellen Klacid ( Biaxin) Zonder Voorschrift

Klacid ( Biaxin)
Klacid is een macrolide antibioticum gebruikt om bacteriële infecties inclusief faryngitis, tonsillitis, sinusitis, bronchitis, longontsteking, huidinfecties, en met HIV en AIDS-patiënten te voorkomen en te behandelen, gedissemineerde Mycobacterium avium complex ( MAC). Verder wordt soms gebruikt om Legionellose behandelen.
lees meer...

Bestellen Klaribac ( Biaxin) Zonder Voorschrift

Klaribac ( Biaxin)
Klaribac is een macrolide antibioticum gebruikt om bacteriële infecties inclusief faryngitis, tonsillitis, sinusitis, bronchitis, longontsteking, huidinfecties, en met HIV en AIDS-patiënten te voorkomen en te behandelen, gedissemineerde Mycobacterium avium complex ( MAC). Verder wordt soms gebruikt om Legionellose behandelen.
lees meer...

Bestellen Klaricid ( Biaxin) Zonder Voorschrift

Klaricid ( Biaxin)
Klaricid is een macrolide antibioticum gebruikt om bacteriële infecties inclusief faryngitis, tonsillitis, sinusitis, bronchitis, longontsteking, huidinfecties, en met HIV en AIDS-patiënten te voorkomen en te behandelen, gedissemineerde Mycobacterium avium complex ( MAC). Verder wordt soms gebruikt om Legionellose behandelen.
lees meer...

Bestellen Klerimed ( Biaxin) Zonder Voorschrift

Klerimed ( Biaxin)
Klerimed is een macrolide antibioticum gebruikt om bacteriële infecties inclusief faryngitis, tonsillitis, sinusitis, bronchitis, longontsteking, huidinfecties, en met HIV en AIDS-patiënten te voorkomen en te behandelen, gedissemineerde Mycobacterium avium complex ( MAC). Verder wordt soms gebruikt om Legionellose behandelen.
lees meer...

Bestellen Klerimid ( Biaxin) Zonder Voorschrift

Klerimid ( Biaxin)
Klerimid is een macrolide antibioticum gebruikt om bacteriële infecties inclusief faryngitis, tonsillitis, sinusitis, bronchitis, longontsteking, huidinfecties, en met HIV en AIDS-patiënten te voorkomen en te behandelen, gedissemineerde Mycobacterium avium complex ( MAC). Verder wordt soms gebruikt om Legionellose behandelen.
lees meer...

Bestellen Kolkisin ( Colchicine) Zonder Voorschrift

Kolkisin ( Colchicine)
Kolkisin wordt gebruikt om jicht aanvallen en bepaalde andere aandoeningen te behandelen.
lees meer...

Bestellen Kuric ( Ketoconazole Cream) Zonder Voorschrift

Kuric ( Ketoconazole Cream)
Ketoconazol crème wordt gebruikt voor de behandeling van huidinfecties zoals voetschimmel, jock jeuk, ringworm, en bepaalde soorten van roos.
lees meer...

Bestellen Kwellada-p ( Elimite) Zonder Voorschrift

Kwellada-p ( Elimite)
Kwellada-p Cream gebruikt voor de behandeling van bepaalde parasitaire infecties, waaronder infestaties met schurft en luizen.
lees meer...

Bestellen Kytril Zonder Voorschrift

Kytril
Kytril wordt gebruikt om misselijkheid en braken veroorzaakt door chemotherapie of bestraling te voorkomen.
lees meer...

. .

K-Brief pillen .html'">