Loading ...    

Bestellen Plavix Zonder ReceptKopen Plavix OnlineBestellen Plavix Online Zonder ReceptenPlavix ( generieke naam: clopidogrel; merknamen zijn: Clopitab / Caplor / Iscover / Clopilet / Ceruvin) is een recept medicatie die behoort tot een groep van geneesmiddelen die anti-bloedplaatjes geneesmiddelen.

Bloedplaatjes zijn zeer kleine bloedcellen, die samenklonteren tijdens de bloedstolling. Door deze samenklontering te voorkomen, anti-bloedplaatjes geneesmiddelen verminderen de kans op vorming van bloedstolsels ( een proces dat trombose wordt genoemd).

Plavix is ​​bewezen dat ze helpen houden bloedplaatjes aan elkaar kleven en de vorming van stolsels. Hierdoor kan bloed stromen gemakkelijker, waardoor het risico van een toekomstige hartaanval of beroerte.

Plavix wordt voorgeschreven om te voorkomen dat de vorming van bloedstolsels en het risico op een beroerte, hartaanval en de dood te verminderen bij patiënten die eerder een hartaanval, beroerte of een aandoening hebt die bekend staat als perifere arteriële aandoening.

Plavix in combinatie met aspirine wordt ook aanbevolen voor mensen die acuut coronair syndroom ( ACS), een diagnose die hart-gerelateerde pijn op de borst ( instabiele angina pectoris) en de 2 soorten hartaanvallen omvat - acute ST-segment elevatie myocardinfarct en niet- ST-segment elevatie myocardinfarct.


Plavix Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Plavix precies zoals voorgeschreven.

De gebruikelijke dosering van Plavix is ​​een 75 mg tablet per dag. Plavix kan worden ingenomen met of zonder voedsel. Voor patiënten die acuut coronair syndroom ( ACS), Plavix moet samen met aspirine genomen zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Plavix op ongeveer hetzelfde tijdstip iedere dag. Innemen van uw tablet op hetzelfde tijdstip iedere dag zal het beste effect hebben. Het zal ook helpen om te onthouden wanneer het te nemen.

Het nemen van uw dagelijkse dosis zorgt ervoor dat het geneesmiddel in uw bloed elke dag, die u helpen beschermen tegen een toekomstige hartaanval of een beroerte door het remmen van potentieel gevaarlijke stolselvorming.

Als u per ongeluk een dag te missen, niet verdubbelen op uw geneesmiddel, gewoon uw gebruikelijke dosering worden hervat.

Houd Plavix op kamertemperatuur, weg van warmte en vocht.


Plavix Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Plavix, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een leverziekte; bloeden stoornissen; of u van plan bent om een ​​operatie in de komende twee weken;

u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden, of als u borstvoeding geeft.


Plavix Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: clopidogrel.

Kopen Plavix Online

. .

Plavix.html'">