Loading ...    

Bestellen Pramipexole ( Mirapex) Zonder ReceptKopen Pramipexole OnlineBestellen Pramipexole Online Zonder ReceptenPramipexole ( generieke naam: Pramipexol; merk Mames zijn: Pramipexolein / Sifrol) behoort tot een klasse van geneesmiddelen bekend als dopamine-agonisten.

Pramipexole is geïndiceerd voor de behandeling van matige tot ernstige primaire Restless Legs Syndrome ( RLS).

Pramipexole is aangetoond dat de frequentie en ernst van de symptomen van primaire RLS, zoals de drang om de benen te bewegen verlichten. Het biedt effectieve lange-termijn verlichting.

In klinische studies patiënten die Pramipexole voor RLS hebben een aanzienlijke verbetering van de frequentie en ernst van vele RLS symptomen weergegeven. In een klinisch onderzoek, 72% van de patiënten op Pramipexole ervaren significante verbeteringen symptoom.

Pramipexole is ook goedgekeurd door de FDA voor de behandeling van de tekens en symptomen van de ziekte van Parkinson. In een klinische studie, patiënten onlangs gediagnosticeerd met de ziekte van Parkinson had verbetering in hun dagelijkse activiteiten.

Pramipexole kan alleen worden gebruikt of in combinatie met andere therapieën, en is effectief bij de behandeling van zowel vroege en gevorderde stadia van de ziekte.


Pramipexole ( Mirapex) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Pramipexole precies zoals voorgeschreven.

Ziekte van Parkinson:

Pramipexole wordt 3 keer per dag in te nemen. Doseringen moeten geleidelijk beginnen met een aanvangsdosering van 0,375 mg / dag toegediend in drie doses worden verhoogd en dient niet vaker verhoogd dan elke 5 tot 7 dagen.

Restless Legs Syndrome:

De aanbevolen startdosering van Pramipexole tabletten 0,125 mg eenmaal daags genomen 2-3 uur voor het slapen gaan. Bij patiënten die aanvullende symptomatische verlichting, kan de dosis elke 4-7 dagen verhoogd worden.


Pramipexole ( Mirapex) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Pramipexole, indien:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een ernstige medische aandoeningen, waaronder nierproblemen;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Pramipexole ( Mirapex) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: pramipexoldihydrochloride.

Kopen Pramipexole Online

. .

Pramipexole ( Mirapex.html'">