Loading ...    

Bestellen Pritor ( Micardis) Zonder ReceptKopen Pritor OnlineBestellen Pritor Online Zonder ReceptenPritor ( generieke naam: Telmisartan; merknamen: Pritor / Kinzal / Telma / Telday / Teleact D) is een angiotensine II receptor antagonist ( ARB).

Pritor is geïndiceerd voor de behandeling van hoge bloeddruk ( hypertensie). Het kan alleen of in combinatie met andere antihypertensiva worden gebruikt.

Pritor is een eenmaal daags medicijn dat 24 uur per dag werkt. Dit betekent Pritor werkt nog steeds in de vroege ochtend, tot de volgende pil wordt genomen, biedt een volledige 24-uurs controle van de bloeddruk.

Pritor werkt door afnemende bepaalde chemische stoffen in het lichaam die ervoor zorgen dat de bloedvaten vernauwen ( smal).


Pritor ( Micardis) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Pritor precies zoals voorgeschreven.

Neem Pritor via de mond met of zonder voedsel. De gebruikelijke startdosering van Pritor tabletten is 40 mg eenmaal daags, maar de dosering moet worden geïndividualiseerd. Respons van de bloeddruk is dosisafhankelijk over het bereik van 20 mg tot 80 mg.

Het antihypertensieve effect is meetbaar na de eerste dosis en maximale verlaging algemeen bereikt na 4 weken.

Probeer om Pritor op hetzelfde tijdstip elke dag.

Als u een dosis van Pritor, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Slaan Pritor op een koele droge plaats, uit de buurt van directe warmte en licht.


Pritor ( Micardis) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Pritor, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u lever-, nier-of galblaas problemen;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Pritor ( Micardis) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: telmisartan.

Kopen Pritor Online

. .

Pritor ( Micardis.html'">