Loading ...    

Bestellen Procardia Xl ( Adalat) Zonder ReceptKopen Procardia Xl OnlineBestellen Procardia Xl Online Zonder ReceptenProcardia Xl ( generieke naam: Nifedipine; merknamen zijn: Nicardia / Nifedical / Procardia) is een dihydropyridine calciumantagonist.

Procardia Xl wordt gebruikt:

Behandelen van hoge bloeddruk ( hypertensie)

Het voorkomen van chronische stabiele angina pectoris ( pijn op de borst)

Procardia Xl is een van de best onderzochte antihypertensiva. Klinische studies zoals inzicht en ACTION hebben duidelijk aangetoond dat Procardia Xl kunnen helpen optimaliseren controle van de bloeddruk en het voorkomen van langdurige cardiovasculaire schade.

Procardia Xl was de eerste calciumantagonist te worden aangetoond dat een aanzienlijke vermindering van de ontwikkeling van nieuwe openlijke hartfalen bij patiënten met coronaire hartziekte. Uitstekende bloeddruk controle bij recente klinische studies is aangetoond dat het resulteert in significante bescherming tegen beroerte.

Wetenschappelijk bewijs toont aan dat Procardia Xl heeft een aantal van de beste resultaten voor de lange termijn klinische uitkomst.

Procardia Xl werken door de openstelling van de bloedvaten in het lichaam om de bloeddruk te verlagen en het verbeteren van de toevoer van bloed en zuurstof naar het hart.

Calciumantagonisten niet de hoeveelheid calcium te veranderen in uw bloed of botten.


Procardia Xl ( Adalat) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Procardia Xl precies zoals voorgeschreven.

Procardia Xl kan worden ingenomen met of zonder maaltijden. De tabletten mogen niet worden gekauwd of gebroken. Zij moeten heel worden doorgeslikt met wat vloeistof. De tabletten niet te halveren.

Stop niet met het innemen van de tabletten, tenzij je wordt verteld om dit te doen door uw arts.

Als u een hoge bloeddruk, moet u Procardia Xl regelmatig voor het effectief te zijn. Aangezien bloeddruk geleidelijk daalt, kan het enkele weken duren voordat u het volledige voordeel van Procardia Xl.

Als u vergeet uw Procardia Xl tablet ( s) op het juiste tijdstip, neem het dan in zodra u het zich herinnert en ga dan verder als normaal voor de volgende dosis. Als u niet meer weet tot het bijna tijd is voor de volgende dosis ( dwz binnen 6 uur uw volgende dosis) nemen, dan de dosis die u vergeten bent overslaan, maar zorg ervoor dat de volgende dosis op het normale tijdstip. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor de dosis die je gemist. Als u meerdere keren vergeten bent, raadpleeg dan uw arts.

Houd uw Procardia Xl tabletten in een koele, droge plaats buiten invloed van zonlicht.


Procardia Xl ( Adalat) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Procardia Xl, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u nog andere hartaandoeningen, lever-of nierziekte of diabetes;

u zwanger bent, zwanger wilt worden of als u borstvoeding geeft.


Procardia Xl ( Adalat) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: nifedipine.

Kopen Procardia Xl Online

. .

Procardia Xl ( Adalat.html'">