Loading ...    

Bestellen Prometrium Zonder ReceptKopen Prometrium OnlineBestellen Prometrium Online Zonder ReceptenPrometrium ( generieke naam: progesteron; merknamen behoren: Puregest) wordt gemicroniseerd ( eenvoudiger gemaakt voor het lichaam te verwerken) progesteron uitsluitend gemaakt van yam plantaardige bronnen.

Prometrium is bio-identieke progesteron en kan de behoefte van een vrouw voor progesteron leveren. Progesteron is een vrouwelijk geslachtshormoon, die essentieel is voor het functioneren van het reproductieve systeem.

Prometrium wordt gebruikt voor het beschermen van het slijmvlies van de baarmoeder bij sommige vrouwen die ook oestrogeen. Het wordt gebruikt om bepaalde vrouwen die geen menstruatie vanwege afgenomen progesteron in het lichaam hebben behandelen. Het kan ook worden gebruikt voor andere voorwaarden zoals bepaald door uw arts.


Prometrium Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Prometrium precies zoals voorgeschreven.

Neem Prometrium via de mond met of zonder voedsel.

Als u een dosis van Prometrium missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Houd Prometrium in een koele droge plaats, uit de buurt van directe warmte en licht.


Prometrium Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Prometrium, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u lijdt aan borst-of baarmoederhalskanker of een familiegeschiedenis van deze aandoening; of je hebt trombose;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Prometrium Ingrediënten


Actief bestanddeel: progesteron.

Kopen Prometrium Online

. .

Prometrium.html'">