Loading ...    

Bestellen Propecia Zonder ReceptKopen Propecia OnlineBestellen Propecia Online Zonder ReceptenPropecia ( generieke naam: finasteride; merknamen zijn: Appecia / Finotop / Proscar / Fincar / Finpecia / Finax / Finast / Finara / Finalo / Prosteride / Gefina / Appecia / Finasteride) wordt gebruikt om mannen met mannelijk model haar verlies te trakteren op haar te verhogen groei op de hoofdhuid en verder haarverlies te voorkomen.

Meer dan 1 miljoen mensen in de VS hebben Propecia gebruikt sinds de introductie in 1998 van de drug.

Klinische studies van Propecia aangetoond zichtbare resultaten. De effectiviteit van Propecia werd aangetoond in onderzoeken van mannen, van 18 jaar tot 41, met een licht tot matige haaruitval op het top-en middenkader voorkant van het hoofd.

Propecia werkt door het verminderen van DHT ( dihydrotesterone), een belangrijke oorzaak van haarverlies. Het remt de vorming van DHT in de hoofdhuid, hetgeen zal bijdragen tot de kalende proces om te keren.

Propecia laat haar op andere delen van het lichaam.

Het zou niet nodig om uw gebruikelijke haarverzorging routine ( bijvoorbeeld shampoo of haircuts) te veranderen, omdat je met Propecia.

Propecia is niet verslavend.

Deze medicatie kan worden voorgeschreven voor andere doeleinden; Vraag uw arts of apotheker om meer informatie.


Propecia Aanbevelingen


Neem Propecia precies zoals direct door uw arts. Vraag uw arts, verpleegkundige of apotheker eventuele vragen die u heeft over dit geneesmiddel. Heeft Propecia niet aan kinderen of vrouwen.

De dosering is een tablet eenmaal per dag ingenomen. Propecia zal niet sneller of beter werken als je het meer dan een keer per dag. Slik Propecia met een glas water.

Het maakt niet uit of je Propecia voor of na de maaltijd.

Mannelijk model haar verlies is een aandoening die zich over een lange periode van tijd. Omdat het tijd kost voor nieuw haar te groeien, zul je niet direct resultaat zien. In het algemeen kan dagelijks gebruik gedurende 3 maanden of langer nodig voordat je meer haargroei of preventie van verder verlies merken. Blijven nemen Propecia voor zo lang als uw arts dat voorschrijft. Propecia kan alleen werken op de lange termijn als u doorgaat met het nemen van het.

Als u vergeet om Propecia te nemen, neem deze dan in zodra u het zich herinnert, en ga dan terug naar het innemen van uw tablet zoals u gewend bent. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de dosis die u gemist en neem de volgende dosis als u bedoeld zijn. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor de dosis die je gemist.

Houd Propecia bij kamertemperatuur in een droge plaats.


Propecia Voorzorgsmaatregelen


Alvorens deze medicatie, vertel uw arts als u allergisch bent voor Propecia of andere geneesmiddelen.


Propecia Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: finasteride.

Kopen Propecia Online

. .

Propecia.html'">