Loading ...    

Bestellen Protopic ( Prograf) Zonder ReceptKopen Protopic OnlineBestellen Protopic Online Zonder ReceptenProtopict ( generieke naam: Tacrolimus / Fujimycin; merknamen: Advagraf / Protopic) is een immunosuppressivum.

Sinds 1994 hebben artsen en patiënten zich op de bescherming Protopict biedt, en vandaag Protopict speelt een vitale rol in het leven van de nieren, lever en harttransplantatie.

Protopic is een van de meest voorgeschreven anti-verwerpingsmedicijnen vandaag beschikbaar.

Protopict is effectief in het voorkomen van orgaanafstoting bij nier-, lever-en harttransplantatie.

Protopict werkt door te voorkomen dat je witte bloedcellen uit uw nieuwe orgel aanvallen.


Protopic ( Prograf) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Protopict precies zoals voorgeschreven.

Uw dosis zal worden berekend op basis van uw gewicht, leeftijd en medische conditie. Als uw gezondheid en de functie van het getransplanteerde orgaan kan worden beïnvloed door hoeveel medicijnen je neemt, is het normaal dat uw arts verzamelt monsters van bloed en urine regelmatig. Dit is om te testen of uw geneesmiddel vereist een aanpassing van de dosis.

De totale dagelijkse hoeveelheid moet worden verdeeld en opgesplitst in twee doses ( bv 's ochtends en' s avonds). Neem de capsule uit de blisterverpakking en heel doorslikken met veel water. Geen grapefruitsap gebruiken, grapefruitsap bevat stoffen die interfereren met de werking van Protopict.

Protopict capsules moeten ten minste 1 uur vóór een maaltijd.

Je moet nooit zelf de dosering, zelfs als u zich beter voelt veranderen. Het is zeer belangrijk dat u dit geneesmiddel gaat gebruiken, zodat je lichaam de nieuwe getransplanteerde orgaan niet zal afwijzen.

Als u vergeet een dosis van Protopict te nemen, neem dan uw dosis ( de dosis die u gemist) zodra u het zich herinnert, en ga dan verder nemen het zoals u gewend bent. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de dosis die u gemist en neem de volgende dosis zoals u gewend bent. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor degene die je gemist.

Houd Protopict capsules bij kamertemperatuur, weg van warmte en vocht.


Protopic ( Prograf) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Protopict, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u gebruik maakt van orale anticonceptiva;

u ontvangt cyclosporine immunosuppressieve therapie;

u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden; of als u borstvoeding geeft.


Protopic ( Prograf) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: tacrolimus.

Kopen Protopic Online

. .

Protopic ( Prograf.html'">