Loading ...    

Bestellen Rabeprazole ( Aciphex) Zonder ReceptKopen Rabeprazole OnlineBestellen Rabeprazole Online Zonder ReceptenRabeprazole ( generieke naam: rabeprazol, merknamen: Pariet / Rablet) is een protonpompremmer gebruikt voor de behandeling van bepaalde aandoeningen veroorzaakt door te veel zuur in de maag wordt geproduceerd.

Rabeprazole is voorgeschreven aan miljoenen mensen. Een Rabeprazole tablet werkt elke dag 24 uur te zuur onder controle te houden.

Rabeprazole wordt gebruikt voor de korte termijn ( 4-8 weken) en onderhoudsbehandeling van erosieve zure reflux ( gastro-oesofageale reflux) bij volwassenen. Het helpt bij het verlichten aanhoudende, frequent ( 2 of meer dagen per week) maagzuur en andere symptomen geassocieerd met zure reflux.

Klinische studies tonen aan dat veel mensen ervaren volledige verlichting van brandend maagzuur, dag en nacht, bij het nemen van Rabeprazole dagelijks. Het biedt zelfs hulp voor mensen met een ernstige brandend maagzuur.

Rabeprazole is ook aangetoond om de behandeling van een aantal andere zure reflux-gerelateerde symptomen, met inbegrip van het ongemakkelijke gevoel van vol te snel, de verschrikkelijke zure smaak in de achterkant van je keel ( oprispingen) en pijnlijke oprispingen na de maaltijd.

Rabeprazole raakt de kern van de branden door het blokkeren van de laatste fase van de zuurproductie en het verminderen van de hoeveelheid zuur in uw maag. Rabeprazole is ook bewezen te gaan werken vanaf de eerste dosering.

Rabeprazole in combinatie met amoxicilline en claritromycine drie medicatie wordt geïndiceerd voor de behandeling van patiënten met H. pylori infectie en duodenale ulcera ( actieve of geschiedenis in de afgelopen 5 jaar) tegen H. pylori uitroeiing. Uitroeiing van H. pylori is aangetoond dat het risico van darmzweren herhaling verminderen.


Rabeprazole ( Aciphex) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Rabeprazole precies zoals voorgeschreven.

Rabeprazole kan worden ingenomen met of zonder voedsel. Het wordt gewoonlijk eenmaal per dag gedurende 4 tot 8 weken, maar soms gedurende een lange tijd. Wanneer genomen voor zweren, moet Rabeprazole worden genomen na het ochtendmaal. Wanneer genomen in combinatie met andere medicijnen om H. pylori te elimineren, is Rabeprazole twee keer per dag worden ingenomen, met 's morgens en' s avonds maaltijden, gedurende 7 dagen.

Slik de tabletten in hun geheel; niet splitsen, kauwen, of plet ze.

Als u een dosis van Rabeprazole missen, neem dan de gemiste dosis zodra u eraan denkt. Echter, als het bijna tijd is voor de volgende dosis, sla de gemiste dosis en uw normale doseringsschema. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor een gemist.

Sla deze medicament bij kamertemperatuur, uit de buurt van licht en vocht.


Rabeprazole ( Aciphex) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Rabeprazole, indien:

u allergisch bent voor Rabeprazole of andere medicatie;

u heeft of ooit heeft gehad leverziekte;

u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.


Rabeprazole ( Aciphex) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: rabeprazolnatrium.

Kopen Rabeprazole Online

. .

Rabeprazole ( Aciphex.html'">