Loading ...    

Bestellen Ramipril ( Altace) Zonder ReceptKopen Ramipril OnlineBestellen Ramipril Online Zonder ReceptenRamipril ( generieke naam: ramipril; merknamen zijn: Cardace / Tritace / Ramace / Lopace) is een vorm van geneeskunde riep een ACE-remmer. ACE remmers helpen om de bloeddruk te verlagen door het verlagen van productie van een eiwit in het menselijk lichaam die kunnen leiden tot de bloedvaten vernauwen.

Ramipril is geïndiceerd voor de behandeling van:

Hoge bloeddruk ( hypertensie)

Congestief hartfalen

Ramipril wordt ook gebruikt om de overleving bij patiënten met hartfalen na een hartaanval ( myocardinfarct) te verbeteren.

Ramipril is de enige ACE-remmer bewezen dat het risico van een hartaanval of een beroerte bij mensen van 55 jaar of ouder die een combinatie van de volgende ernstige cardiovasculaire ( hart-gerelateerde) risicofactoren te verminderen:

Diabetes plus een andere risicofactor ( hoge bloeddruk, hoog cholesterolgehalte, of een gewoonte van het roken van sigaretten)

Coronaire hartziekte

Vorige hartaanval

Vorige beroerte

Perifeer vaatlijden

In the Heart Outcomes Prevention Evaluation ( HOPE) studie, Ramipril verminderde het risico op hart-en vaatziekten voor mensen van 55 jaar en ouder die een normale bloeddruk waarvan de hoge bloeddruk werd al behandeld hadden of. Ramipril verminderde het relatieve risico op een hartaanval met 20%; overlijden door hart-en vaatziekten met 26%; en beroerte met 32%.


Ramipril ( Altace) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Ramipril precies zoals voorgeschreven.

Tenzij anders geïnstrueerd, neem 1 Ramipril capsule per dag op hetzelfde tijdstip iedere dag. U kunt Ramipril nemen met of zonder voedsel.

Neem de Ramipril capsule geheel. Als u moeite met slikken van de capsule hebben, kan de inhoud op een kleine hoeveelheid appelmoes worden bestrooid of gemengd met 4 ounces ( 120 ml) water of sap. Het is het beste onmiddellijk na het mengen te eten of drinken het gehele mengsel.

Ramipril veilig kan worden met vele andere medicijnen. Het kan gebruikt worden naast vele andere benodigde behandelingen zoals aspirine, cholesterolverlagende middelen, en andere bloeddruk medicatie.

Neem dit medicijn regelmatig voor het meest profiteren van het te ontvangen. Stop niet met Ramipril zonder te praten met uw arts.

Als u een dosis van Ramipril mist, neem deze dan in zodra u eraan denkt. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor een gemist.

Bewaar uw tabletten bij kamertemperatuur, weg van warmte, licht en vocht.


Ramipril ( Altace) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Ramipril, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een nier-of leverziekte;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Ramipril ( Altace) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: ramipril.

Kopen Ramipril Online

. .

Ramipril ( Altace.html'">