Loading ...    

Bestellen Ranitil ( Zantac) Zonder ReceptKopen Ranitil OnlineBestellen Ranitil Online Zonder ReceptenRanitil ( generieke naam: ranitidine; merknamen zijn: Monorin / Histac / Ranitil) is een klasse van geneesmiddelen genaamd H2-blokkers. Het vermindert de hoeveelheid zuur in de maag. Het verminderen van maagzuur helpt om brandend maagzuur te verminderen, tot irritatie van de slokdarm te genezen, en zweren van de maag of de darmen genezen.

Ranitil wordt gebruikt voor de behandeling van bepaalde voorwaarden die ervoor zorgen dat uw lichaam te veel maagzuur ( bijv. Zollinger-Ellison syndroom) te maken. Het wordt ook gebruikt om zweren van de dunne darm die niet hebben gereageerd op andere behandelingen te behandelen.

Ranitil is effectief voor korte en onderhoudsbehandeling van maagzweren en wordt ook gebruikt om irritatie en maagzweren veroorzaakt door niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen te behandelen.


Ranitil ( Zantac) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept of pakket label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Ranitil precies zoals voorgeschreven.

Blijf Ranitil gebruiken, zelfs als u zich goed voelt. Mis geen enkele dosis.

Als u een dosis van Ranitil, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Sla deze medicament in een koele, droge plaats, uit de buurt van directe warmte en licht.


Ranitil ( Zantac) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Zantax, indien:

u ooit een allergische reactie op dit of een ander geneesmiddel heeft gehad;

u nierproblemen of porfyrie ( een bloedziekte) hebben;

u zwanger bent, van plan bent zwanger te worden of borstvoeding geeft.


Ranitil ( Zantac) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: ranitidine.

Kopen Ranitil Online

. .

Ranitil ( Zantac.html'">