Loading ...    

Bestellen Real One ( Abilify) Zonder ReceptKopen Real One OnlineBestellen Real One Online Zonder ReceptenReal One ( generieke naam: Aripiprazol; merknamen zijn: Arizol / Arlemide / Brisking / Ilimit / Irazem) is een atypisch antipsychoticum.

Real One is geïndiceerd voor:

Gebruik als een add-on behandeling van antidepressiva voor depressieve stoornis bij volwassenen.

Behandeling van manische en gemengde episodes geassocieerd met bipolaire I-stoornis bij volwassenen en bij kinderen van 10 tot 17 jaar oud.

Behandeling van schizofrenie bij volwassenen en adolescenten van 13 tot 17 jaar oud.

Real One is het eerste medicijn goedgekeurd door de FDA voor het verbeteren van de symptomen van depressie bij volwassenen wanneer toegevoegd aan een antidepressivum. Als u nog onopgeloste symptomen van depressie, kan Real One u helpen om extra verlichting van de symptomen. In klinische studies met add-on Real One, sommige patiënten ervaren een significante verbetering van de symptomen van depressie zo vroeg 1-2 weken.

Real One is getoond helpen verbeteren van een reeks van symptomen geassocieerd met schizofrenie, waaronder:

het horen van stemmen;

denken onduidelijk;

die ongemakkelijk of storende gedachten;

gevoel verward;

gebrek aan belangstelling in de dingen die je eerder genoten.

Real One is bewezen te helpen bij het beheren symptomen van manische episodes geassocieerd met bipolaire stoornis I en om het risico van manische terugval te verminderen.

Gemiddeld, in klinische studies, Real One niet prolactine, cholesterol of nuchtere bloedsuikerwaarden verheffen.


Real One ( Abilify) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Real One precies zoals voorgeschreven.

Neem Real One via de mond met of zonder voedsel. Real One tabletten moeten heel doorgeslikt worden en weggespoeld met een glas water. Inname van het geneesmiddel op hetzelfde tijdstip iedere dag zal het beste effect hebben. Het zal ook helpen herinneren wanneer om het te nemen.

Neem Real One op een regelmatig schema om het meeste voordeel uit te halen. Het kan 2 weken of langer duren voordat u voelt het volledige voordeel van Real One. Blijf Real One nemen, zelfs als u zich goed voelt. Stop niet met het nemen van Real One zonder te praten met uw arts.

Als u een dosis van Real One, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis. Ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Wees voorzichtig bij het drinken van alcohol tijdens het gebruik van Real One.

Er is geen dosisaanpassing nodig voor patiënten van 65 jaar en ouder.

Zorg ervoor dat je koel bij warm weer houden en warm te houden in koud weer. Real One kan de manier waarop uw lichaam reageert op temperatuurveranderingen beïnvloeden. Het kan voorkomen zweten, zelfs tijdens hittegolven.

Slaan Real One op kamertemperatuur, weg van warmte en vocht.


Real One ( Abilify) Voorzorgsmaatregelen


Voordat u begint met Real One nemen, raadpleeg dan uw arts of apotheker als:

heb je een allergie voor Real One of andere geneesmiddelen;

u problemen met uw hart of bloedvaten, waaronder lage bloeddruk;

u epilepsie heeft; diabetes mellitus; Ziekte van Alzheimer en dementie;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Real One ( Abilify) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: aripiprazol.

Kopen Real One Online

. .

Real One ( Abilify.html'">