Loading ...    

Bestellen Retrovir Zonder ReceptKopen Retrovir OnlineBestellen Retrovir Online Zonder ReceptenRetrovir ( generieke naam: zidovudine / azidothymidine; merknamen zijn: Zidovir / Retrovis) is een antiviraal middel, dat zeer actief tegen retrovirussen zoals het Human Immunodeficiency Virus ( HIV).

Retrovir wordt gebruikt, in combinatie met andere antiretrovirale middelen, voor de lange termijn behandeling van HIV-geïnfecteerde volwassenen en kinderen.

Retrovir vertraagt ​​de progressie van humaan immunodeficiëntie virus ( HIV), wat kan leiden tot Acquired Immune Deficiency Syndrome ( AIDS) en andere verwante ziekten, zoals AIDS-gerelateerde complex ( ARC).

Het blokkeert de reproductie van het HIV-virus. Op deze manier stopt voortdurende schade aan het immuunsysteem van het lichaam, die infecties bestrijdt.

Retrovir wordt ook gegeven tijdens de zwangerschap te voorkomen dat een hiv-geïnfecteerde vrouw uit het passeren van het virus aan haar baby.

Retrovir is niet verslavend.


Retrovir Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Retrovir precies zoals voorgeschreven.

Retrovir kan worden ingenomen met of zonder voedsel. Neem Retrovir met een vol glas water.

Het is belangrijk om Retrovir regelmatig gebruiken om het meest profiteren. Haal uw recept voordat u de eerste medicijnen volledig.

Heeft uw doses of medicatie schema niet veranderen zonder advies van uw arts.

Als u vergeet een dosis Retrovir te nemen, neem deze dan in zodra u eraan denkt, ga dan terug naar het nemen van het zoals u gewend bent. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis Retrovir capsules of orale oplossing, sla de dosis die u gemist en neem de volgende dosis als u bedoeld zijn. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor degene die je gemist.

Houd Retrovir capsules bij kamertemperatuur, weg van direct licht en vocht.


Retrovir Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Retrovir, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor Retrovir of andere geneesmiddelen;

u een nier-of leverziekte, een voorgeschiedenis van pancreatitis, of verminderde activiteit van uw beenmerg;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Retrovir Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: zidovudine.

Kopen Retrovir Online

. .

Retrovir.html'">