Loading ...    

Bestellen Rosuvastatin ( Crestor) Zonder ReceptKopen Rosuvastatin OnlineBestellen Rosuvastatin Online Zonder ReceptenRosuvastatin ( generieke naam: rosuvastatine calcium; merknamen zijn: Rosuvas / Rozavel) is een lid van de klasse van geneesmiddelen genaamd statines die worden gebruikt voor de behandeling van hoog cholesterol.

Rosuvastatin verlaagt het slechte cholesterol ( LDL) en verhoogt het goede cholesterol ( HDL) wanneer lichaamsbeweging en veranderingen in dieet zijn niet genoeg op hun eigen.

Rosuvastatin is ook bewezen dat de progressie van atherosclerose, de opbouw van plaque in de slagaders vertragen tijd.

Door de beperking van cholesterol productie, Rosuvastatin verlaagt de totale hoeveelheid cholesterol die eindigt in de bloedbaan. Rosuvastatin kan LDL-cholesterol te verlagen tot maximaal 52%. Het kan ook de hoeveelheid HDL cholesterol in het bloed met maximaal 14%.

Rosuvastatin is niet verslavend.


Rosuvastatin ( Crestor) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Rosuvastatin precies zoals voorgeschreven.

Rosuvastatin kan worden genomen op elk moment van de dag. Het maakt niet uit of u Rosuvastatin met voedsel of op een lege maag.

De gebruikelijke startdosering is een tablet van 10 mg eenmaal daags. Afhankelijk van uw conditie, zal uw arts de meest geschikte startdosering voor u beslissen. Slik elke tablet in zijn geheel met een glas water.

Niet verhogen of aanpassen van uw Rosuvastatin dosis jezelf. Neem Rosuvastatin een keer per dag, op ongeveer hetzelfde tijdstip iedere dag.

Het is belangrijk om te blijven nemen Rosuvastatin, zelfs als u zich goed voelt. De meeste mensen met een hoog cholesterol of triglyceriden voel me niet ziek. Stop niet met Rosuvastatin, moet u deze met uw arts besproken.

Als u vergeet een dosis van Rosuvastatin te nemen, neem deze dan in zodra u eraan denkt, zolang het meer dan 6 uur voordat u de volgende dosis te wijten is. Anders wachten tot uw volgende dosis te wijten is en neem het als normaal. Verander de dosis niet verdubbelen te maken voor degene die je gemist.

Bij inname van Rosuvastatin je moet ook een vetarm dieet te volgen, uw gewicht te beheersen en regelmatig te oefenen. Niet antacida gedurende ten minste 2 uur na het innemen van dit geneesmiddel.

Rosuvastatin moet bij kamertemperatuur worden bewaard, weg van warmte, licht en vocht.


Rosuvastatin ( Crestor) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Rosuvastatin, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u lever-of nieraandoeningen of lage schildklierhormoon niveaus;

zwanger bent of van plan bent zwanger te worden, of als u borstvoeding geeft.


Rosuvastatin ( Crestor) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: rosuvastatine.

Kopen Rosuvastatin Online

. .

Rosuvastatin ( Crestor.html'">