Loading ...    

Bestellen Selokeen ( Toprol XL) Zonder ReceptKopen Selokeen OnlineBestellen Selokeen Online Zonder ReceptenToprol-XL ( generieke naam: metoprolol; merknamen zijn: Protomet / Lopressor / Lopresor / Lopresar / Selokeen / Minax / Metrol / Betaloc / Neobloc / Corvitol) is een selectieve bèta-receptor blokker gebruikt bij de behandeling van verscheidene ziekten van het hart-en vaatstelsel, bijzonder hypertensie.

Toprol-XL is geïndiceerd voor:

1. Verlagen van hoge bloeddruk, ook wel hypertensie, en het risico op complicaties als gevolg van hoge bloeddruk zoals beroerte, hartaanval of vroege dood.

2. Voorkomen van angina pectoris ( hart of pijn op de borst veroorzaakt door stress of lichaamsbeweging bij patiënten met coronaire hartziekte).

3. Behandelen of voorkomen van hartaanvallen, of het verminderen van uw risico op hart complicaties na een hartaanval.

4. Behandeling van hartfalen ( symptomatisch mild tot ernstig chronisch hartfalen als aanvulling op andere hartfalen geneeskunde), om een ​​verbeterde overleving verminderen hospitalisatie, het verbeteren van de symptomen, en kwaliteit van leven.

5. Behandeling van stoornissen van de hartslag bij patiënten met hart-en vaatziekten, vooral snelle hartslag.

6. Behandelen van symptomen van snelle of onregelmatige hartslag bij patiënten zonder hart-en vaatziekten.

7. Preventie van migraine.

8. Behandeling van een overactieve schildklier ( hyperthyreoïdie).

Andere toepassingen voor Toprol-XL omvatten behandeling van bepaalde soorten tremoren ( familiaire of erfelijke essentiële tremor).

Toprol-XL werkt door het aantasten van de reactie van het lichaam op bepaalde zenuwimpulsen, vooral in het hart. Dientengevolge vermindert de behoefte van het hart bloed en zuurstof en daardoor vermindert de hoeveelheid werk het hart moet doen. Het verwijdt ook de bloedvaten in het lichaam en helpt de hartslag regelmatiger.

Toprol-XL kunnen hetzij alleen of in combinatie met andere geneesmiddelen.

Toprol-XL is niet verslavend.


Selokeen ( Toprol XL) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Toprol-XL precies zoals voorgeschreven.

Toprol-XL tabletten dienen te worden ingeslikt met vloeistof. De tabletten en de verdeelde helften mogen niet gekauwd of geplet. Algemeen Toprol-XL wordt aanbevolen om samen met de maaltijd of direct na de maaltijd worden ingenomen.

Het kan een paar weken duren voordat u zich het volledige voordeel van Toprol-XL. Blijf Toprol-XL, zelfs als u zich goed voelt. Stop niet met Toprol-XL tabletten ineens. Uw arts kan u geleidelijk het bedrag van Toprol-XL u neemt alvorens volledig te stoppen.

Als u van plan bent om een ​​operatie die een algehele narcose nodig hebt, raadpleeg dan uw arts of tandarts dat u gebruikt Toprol-XL.

Bewaar de tabletten bij kamertemperatuur, weg van warmte en vocht.


Selokeen ( Toprol XL) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Toprol-XL, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u diabetes heeft;

u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden, of als u borstvoeding geeft.


Selokeen ( Toprol XL) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: metoprololsuccinaat.

Kopen Selokeen Online

. .

Selokeen ( Toprol XL.html'">