Loading ...    

Bestellen Seroquel Zonder ReceptKopen Seroquel OnlineBestellen Seroquel Online Zonder ReceptenSeroquel ( generieke naam: quetiapine; merknamen zijn: Qutipin / Ketipinor) behoort tot een groep geneesmiddelen die atypische antipsychotica.

Seroquel wordt gebruikt om schizofrenie en bipolaire stoornis, ook wel manische depressie, bij volwassenen. Seroquel kan u helpen om in contact met de werkelijkheid te houden, het stabiliseren van de stemming, en je mentale problemen te verminderen.

Seroquel is goedgekeurd voor de behandeling van depressieve en acute manische episodes bij bipolaire stoornis en voor langdurige onderhoudsbehandeling van bipolaire stoornis in combinatie met andere medicijnen.

Patiënten die Seroquel in een klinische studie rapporteerde een verbetering met een verscheidenheid van schizofrenie symptomen, waaronder zogenaamde positieve en negatieve symptomen.

Seroquel werkt door het veranderen van de activiteit van bepaalde natuurlijke stoffen in de hersenen.

Deze medicatie kan worden voorgeschreven voor andere doeleinden; Vraag uw arts of apotheker om meer informatie.


Seroquel Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig. Vraag uw arts of apotheker als u niet zeker bent over iets. Neem Seroquel precies zoals voorgeschreven.

Seroquel is een of twee keer per dag ingenomen. Uw arts kan uw totale dagelijkse dosis van 150 mg en 800 mg per dag aan te passen, afhankelijk van uw individuele behandeling en behoeften. Sommige mensen kunnen meer of minder dan nodig. Uw dosis zal afhangen van uw reactie.

Slik uw Seroquel tabletten in hun geheel met een vol glas water. Je kunt ze voor of na de maaltijd.

Neem uw doses op regelmatige tijdstippen. Neem uw geneesmiddel niet vaker dan voorgeschreven. Stop niet met Seroquel, zonder eerst te praten met uw arts. Uw arts zal waarschijnlijk willen uw dosis geleidelijk afnemen.

Als u een dosis van Seroquel missen, neem dan de gemiste dosis zodra u eraan denkt. Echter, als het bijna tijd is voor de volgende dosis, sla de gemiste dosis en uw normale doseringsschema. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor een gemist.

Neem contact op met uw kinderarts of beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg met betrekking tot het gebruik van dit geneesmiddel bij kinderen. Speciale zorg kan nodig zijn. Patiënten ouder dan 65 jaar kan een sterkere reactie op dit geneesmiddel te hebben en een lagere dosering nodig.

Houd uw tabletten bij kamertemperatuur. Heeft Seroquel tabletten of een ander geneesmiddel in de badkamer of in de buurt van een wastafel niet bewaren. Heeft Seroquel tabletten niet achter in de auto op warme dagen.


Seroquel Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Seroquel, als u:

zijn allergisch voor geneesmiddelen;

hartproblemen en / of lage bloeddruk; of een beroerte hebt gehad;

hebben problemen met de bloedsomloop; leverproblemen; diabetes of hoge bloedsuikerspiegel;

ooit een toeval ( fit) gehad;

zwanger bent of borstvoeding geeft.


Seroquel Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: quetiapinefumaraat.

Kopen Seroquel Online

. .

Seroquel.html'">