Loading ...    

Bestellen Simvastatin ( Zocor) Zonder ReceptKopen Simvastatin OnlineBestellen Simvastatin Online Zonder ReceptenSimvastatin ( generieke naam: simvastatine; merknamen zijn: Simlup / Simcardis / Ranzolont / Simvador) is een HMG-CoA reductase remmer of "statine" gebruikt in combinatie met een laag cholesterol-en vetarm dieet om de hoeveelheid cholesterol te verlagen en andere vetachtige stoffen in uw bloed.

Simvastatin kan ook worden gebruikt in bepaalde adolescenten, leeftijd 10 tot 17 jaar, die een genetisch veroorzaakte cholesterol probleem.

Simvastatin helpt ook voorkomen dat de medische problemen die veroorzaakt worden door cholesterol:

Simvastatin vermindert het risico van myocardiaal infarct, beroerte, en de behoefte aan revascularisatie procedures bij patiënten met een hoog risico op coronaire gebeurtenissen. Het wordt gebruikt als een risicofactor interventie bij patiënten significant verhoogd risico op atherosclerotische vasculaire ziekte als gevolg van hypercholesterolemie.

Simvastatin werkt door het vertragen van de productie van cholesterol in het lichaam.


Simvastatin ( Zocor) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw doctor.Take Simvastatin precies zoals voorgeschreven.

Simvastatin kan worden genomen op een lege maag of met voedsel. Neem dit geneesmiddel in de avond, tenzij anders voorgeschreven door uw arts. Heeft grapefruit niet eten of drinken van grapefruitsap op hetzelfde moment u dit geneesmiddel gebruikt.

Blijf Simvastatin te nemen, zelfs als u zich goed voelt. De meeste mensen met een hoog cholesterol voel me niet ziek.

Mis geen enkele dosis. Probeer te Simvastatin te nemen op hetzelfde tijdstip elke avond om niet te missen elke doses.

Als u een dosis van Simvastatin missen, neem de volgende dosis op het juiste tijdstip en ga door zoals voorheen. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor degene die je gemist.

Sla deze medicament bij kamertemperatuur, weg van warmte, licht en vocht.


Simvastatin ( Zocor) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Simvastatin, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een lever-of nierziekte;

u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden, of als u borstvoeding geeft.


Simvastatin ( Zocor) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: simvastatine.

Kopen Simvastatin Online

. .

Simvastatin ( Zocor.html'">